Užívejte si netradiční zážitky


21.02.2016Autor: MáMáma.cz

Užívejte si netradiční zážitky

Kamarádky se mi neustále chlubí tím, jak je jejich drazí manželé obdarovávají skvělými dárky. Jedna si pořád dokola užívá čokoládové masáže, díky kterým se prý cítí odpočatá, ta druhá se zase může týden co týden těšit z čerstvé řezaných kytic, růžemi počínaje a orchidejemi konče. Pokaždé se na mě významně podívají a čekají na odpověď, čím si můj manžel kupuje mě. A já jim vždy s úsměvem řeknu, že já si na rozdíl od nich můžu do sytosti užívat chvíle, které spolu trávíme při společných zážitcích.

Stačí mi i krátká procházka, společně vypitý šálek lahodné kávy, nebo třeba vřelé obětí. Ke štěstí mi prostě stačí pocit, že jsem milována beze zbytku. A mé milé přítelkyně nevěří svým uším a významně kroutí hlavou nad tím, že mi to stačí. Prý přeci musím cítit potřebu být obdarovávána drahými dárky. Protože jedině tak mi přeci můj milovaný může dokázat, jak moc mě má rád. Inu nevím, jsem možná příliš skromné děvče, nicméně spokojené, tak co má být.

Jednou mě ale manžel přeci jen překvapil netradičním a hlavně nečekaným dárkem. Jednoho letního sobotního rána, po lahodné snídani, kterou mi přinesl až do postele, mi oznámil, ať si obléknu pohodlné oblečení, vezmu foťák a vyrazím s ním na výlet. S radostí jsem přijala, výletování bylo našim společným koníčkem. Po hodině cesty jsme autem dorazili na místo. Jaké překvapení, když mi bylo oznámeno, že mě za hodinu čeká let balónem. Rozesmála jsem se radostí. I přesto, že jsem se mu o tomto svém dětském snu nikdy nezmínila, trefil přímo do černého. Některé situace se dějí dílem náhody, objevil prý před nedávnem zcela náhodou stránku www.firmanazazitky.cz/tipy-na-darky/, díky které sehnal tento zážitek s velikou slevou.

A tak jsem se jednou i já mohla pochlubit dárkem od svého  manžela. Konečně si mě mé drahé přítelkyně nedobíraly a nekroutily hlavou nad tím, že nic nedostávám. Dárky stále k životu nepotřebuji, ale uznávám, že jsou příjemným bonusem už tak hezkých dní, které mohu s mým mužem prožívat…

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Těstoviny s rajčaty a cuketou 10+Těstoviny s rajčaty a cuketou 10+

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.