Moderní šatní skříně: Jak zvolit tu pravou?


21.09.2017Autor: MáMáma.cz

Moderní šatní skříně: Jak zvolit tu pravou?

Každý člověk se chce cítit ve svém domově příjemně a pohodlně. Aby toho docílil, je třeba udržovat své bydlení v čistotě a pořádku. To znamená, že potřebuje dostatek úložného prostoru. Jestliže milujete nakupování oblečení a chcete mít od každého kousku několik variant, pak budete potřebovat také kvalitní velkou šatní skříň. V následujícím článku se dovíte, co dnešní český trh nabízí.

Požadavkům se meze nekladou

Na trhu je široká nabídka šatních skříní různých rozměrů a provedení. V podstatě se dá říci, že pro každého se někde najde ta pravá skříň. Ať už jste náročný zákazník nebo považujete nákup nábytku za nutné zlo, určitě si vyberete. Je třeba si rozmyslet několik věcí předem, abyste si ušetřili čas trávený v obchodě. Jedním z parametrů, kterým se zákazník při výběru šatní skříně řídí, je její materiál. Ekonomičtější varianty jsou většinou vyráběny z dýhy. Jedná se o tenkou vrstvu dřeva, která je umístěna na dřevotřískové desce, jejíž tloušťka bývá okolo 0,4 mm. Pokud však preferujete odolnější materiál, vsázejte na celodřevěné skříně, které mají delší životnost. Musíte si také předem promyslet, kam skříň postavíte. Jestliže hledáte skříně do šatny, je třeba změřit výšku a délku stěny šatny, než vyjedete na nákup. To samé samozřejmě platí u jakékoliv místnosti, kde bude tento nábytek stát. Naštěstí nabídka skříní je dnes tak široká, že seženete jak robustní vysoké skříně, tak menší, jež se vejdou i do garsonky.

Provedení je věcí vkusu

Co člověk, to jiný vkus. Někdo má rád skříně s posuvnými dveřmi, jiní jsou zas tradičnější a dávají přednost klasickému provedené s dveřmi otočnými. Velice moderní záležitostí jsou zabudovaná zrcadla do skříňových dveří. Jedná se o praktické řešení, které šetří prostor a dodává nábytku moderní vzhled. Na výběr je také celá škála dekorů. Pokud dáváte přednost tmavším barvám, zkuste se porozhlédnout po kouscích s dekorem tmavého dubu nebo buku. Máte-li raději světlé tóny, určitě vás zaujme například dekor dub sonoma.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Jáhlová kaše s medem a oříškyJáhlová kaše s medem a oříšky

Jáhly jsou velkým zdrojem vitaminu B, železa a fosforu, posilují organismus a imunitu, zlepšují látkovou výměnu a pomáhají při žaludečních potížích.

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.