Trendy kabelky nejen pro podzim 2017


22.09.2017Autor: MáMáma.cz

Trendy kabelky nejen pro podzim 2017

Ženy chtějí vypadat vždy dokonale, proto dbají na svůj vzhled. Nakupují oblečení a doplňky. V podzimním šatníku nesmí chybět elegantní šála, ale také praktická kabelka. Módní doplněk, kabelka, slouží k úschově osobních potřeb, jako jsou peněženka, mobilní telefon, doklady, parfém anebo rtěnka. Zavazadlo menších rozměrů mělo svou důležitost hluboko v historii. Dříve byly většinou látkové a kožené, dnes jsou vyráběny z nejrůznějších materiálů.

Proč zrovna O Bag?

Dámy si v poslední době oblíbily praktické a přitom vkusně řešené modely. V tomto ohledu jsou dokonalé kabelky OBag. Není možné pochybovat o jejich kvalitě, nejen proto, že pochází z dílny italské značky. Tyto unikátní doplňky padnou do oka každé ženě, která prahne jít s rytmem moderní doby. OBag se skvěle hodí k jakémukoliv outfitu. Je vyrobena z lehkého materiálu EVA nebo silikonu. Samotná výroba je ekologická, šetří životní prostředí. Jen si představte, že materiály jsou recyklovatelné.

Každý den jiná, přesto elegantní

Kabelka O Bag je složena ze tří klíčových částí, těla, dvou držadel a plátěného vnitřku. Silikon je plně omyvatelný, což značí snadné udržování v čistotě. Pokud si pořídíte více modelů, lze je jednoduše kombinovat, proto budete každičký den jiná a sexy. Zapomeňte na modely, které vám jen zabírají v šatní skříni místo. Na sto procent si zamilujete koženková, kožená i provázková držadla a pestrost barevných variant těla kabelky.

Kde nakoupit?

Prudce moderní kabelky OBag se hodí k běžnému nošení, do práce i na nákupy. Už se nemusíte bát, že zapomenete v jiném modelu potřebné drobnosti, protože jsou umístěny ve vnitřní plátěné tašce. Tu stačí jen vyjmout a umístit do jiné kabelky OBag. Tyto senzační doplňky lze objednat v internetovém obchodě Different.cz! Neváhejte a udejte svému šatníku nový styl!


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Pečený lilek s bramboremPečený lilek s bramborem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.