Je váš šatník připraven na podzimní módu 2018?


13.09.2018Autor: MáMáma.cz

Je váš šatník připraven na podzimní módu 2018?

Když se o slovo přihlásí chladnější počasí, je čas na aktuální podzimní módu. Víte, co se bude letos nosit? Mrkněte se na pár tipů, které by neměly chybět v dámské garderobě. Určitě se vám budou hodit i modely z minulých let, ovšem některým trendům už odzvonilo.

Módní návrháři každoročně určují styl oblékání. Ne vždy jsou všechny prvky v běžném životě nositelné, ale na sto procent se s nimi můžeme inspirovat. Internetové i kamenné obchody nabízejí nespočet variant, jež právě letí. Ať už se jedná o podzimní bundy a kabáty, šaty, kalhoty, tuniky, boty, klobouky, kabelky. Je skvělé, že se dá na všem výrazně ušetřit. Slevy do e-shopů jsou neuvěřitelné.

Když vládne teplé počasí

Září a říjen bývají ještě sluncem prohřáté, proto lze zvolit romantické rozevláté šaty s potiskem květin. K tomu kovbojské botky a je to! V barvách nešlápnete vedle s fialovou, švestkovou, oranžovou, žlutou, fuchsiovou, starorůžovou, candy, pink, hnědou, camel, khaki. Šaty a overaly v těchto barvách, které jsou opatřeny třeba výrazným pasem, třpytkami, koženými prvky a druky nemají konkurenci. Velmi populární budou samet, satén a semiš. Dlouhé i krátké kabátky či šaty z těchto jemných a hřejivých materiálů potěší zejména v chladnějších dnech.

Design a sexy vzhled

Hity se stanou oblíbené zvířecí vzory, svislé proužky, šedé presy kostky a květinové motivy. Nelze opominout výrazné výšivky jako z ilustrované knihy. Na všechny módní trendy lze využít slevové kupony. Ať už se bavíme o midi šatech, oslnivých švech na džínech, krajkových šatech, kombinaci sportovního a elegantního stylu, flanelových košilích, legínách anebo extra vysokém pase. Návrháři dohromady míchají dvě barvy, tzv. color-block. Velmi populární jsou oranžová s růžovou a růžová s červenou. Dámy, které chtějí zazářit, by měly vsadit na dlouhé šaty, pletené šály a elegantní šátky v delším provedení, široké zdobené pásky, obrovské tašky, hřejivé beranice, kožené barety, elegantní klobouky ze semiše, sametové šátky kolem hlavy, kožešinové či dlouhé kožené rukavice. Jednoznačně učarují ve světlých punčocháčích s hladkou texturou i v modelech s potisky. Třešničkou na dortu budou masivní šperky v extravagantním duchu.

Podzimní obuv – pohodlí na prvním místě

Klíčovým módním prvkem jsou bez pochyb komfortní a nádherné boty. Na své si přijdou milovnice elegance i ležérních prvků. Mladé i starší ženy neodolají vysokým podrážkám u tenisek, kterým neschází zdobení v podobě nápis a obrázků. Nejrůznější poukazy na eObuv platí na vkusné střevíčky se špičkou a hranatým předkem, to vše je aktuální! Na scénu se vracejí kovbojské boty, jež jsou v kombinaci s džínami a flanelovou košilí neodolatelné. Lze zmínit i kotníkovou obuv se zvířecími potisky, kožené kozačky na silném a kulatém podpatku. Vojenský styl, oxfordky, polobotky i chelsea boots nikdy nezestárnou.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Drobenkový koláč ze špaldové moukyDrobenkový koláč ze špaldové mouky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.