Dětská narozeninová oslava, na kterou se nezapomíná


02.01.2017Autor: MáMáma.cz

Dětská narozeninová oslava, na kterou se nezapomíná

Dětské narozeninové oslavy jsou vždy velkou událostí už od prvního roku. Zatímco prvních pár let bohatě postačí upéct dort a pozvat rodinu, s vyšším věkem stoupá i náročnost příprav. Především je nutné vymyslet zábavu pro kamarády ze školky či školy, protože přece jenom dort, chlebíčky a kakao jsou spíš záležitostí vašeho dětství. Dnešní nezapomenutelné oslavy vypadají jinak.

Nemáte-li s chystáním dětských akcí příliš zkušeností, nejspíš si ani nedovedete představit, kolik práce dá narozeninová oslava. Chce to balonky, dětské šampaňské, dort s oblíbenou kreslenou postavičkou, zábavné hry a dovádění. Ne každý rodič je však nadšený z party dětí, které skáčou po nové světlé sedačce, a tak přijde vhod uspořádání oslavy mimo domov. Jako jedna z možností se nabízí zábavní park BRuNO v brněnské městské části Slatina specializující se právě na dětské párty na klíč.

Děti budou totálně nadšené

Oslava v zábavním parku nezklamala snad ještě ani jediné dítě. BRuNO family park má pro malé oslavence přichystaných pět místností v různém duchu – princezny, formule, vesmír, cirkus a les. Tam párty začíná. Děti si sní dort, popcorn, vypijí domácí limonádu a přivítají čápa Bruna s gratulací. Podle požadavků se dá program i přizpůsobit a obohatit třeba o diskotéku, pytel s dárky pro všechny hosty, focení a animační program.

Většina dětí je však daleko nadšenější z následné zábavy. Pak se totiž dětem otevírá celý zábavní park. V ceně oslavy je dovádění na vybraných atrakcích, v centru jich je celá řada a mnohé z nich jsou v ČR zcela ojedinělé. Doma by se malí rošťáci takhle nikdy nevyřádili.

Vy si mezitím odpočnete

Na vás zůstává jediná povinnost – pozvat do centra kamarády oslavence (dokonce i pozvánku vytvoří BRuNO family park). V době, kdy si děti budou užívat nejrůznější atrakce, vám poslouží restaurace Brno – Slatina hned u family parku, případně moderní bistro Zobka, jež je součástí centra BRuNO. S ostatními rodiči si zde v klidu popovídáte a dáte něco dobrého. Vy i dítě si oslavu užijete daleko lépe, než kdyby probíhala doma.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Cuketová polévkaCuketová polévka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.