Krásná a zdravá pleť


30.11.2016Autor: MáMáma.cz

Krásná a zdravá pleť

Touha po krásné, zdravé a mladistvě vypadající pleti trápí ženy už od počátku věků. Celé dějiny jsou mapovány ženami, které se snažily zastavit či alespoň zbrzdit příznaky stárnutí. Vždyť už Kleopatra se koupala v mléce, protože poté měla hebkou pleť a kůži. Ve skutečném životě či v románech bychom však našli i mnohem podivnější, nebo dokonce krutější způsoby, jakými si ženy ke krásné pleti pomáhaly.

Pleťová kosmetika

V dnešní době je na trhu neuvěřitelné množství produktů a kosmetiky, která všem ženám zaručuje, že po použití omládnou a pleť bude krásná. Existuje celý kosmetický průmysl, který se o takovéto malé zázraky snaží a vyvíjí stále nové a lepší krémy. Na tento průmysl je úzce navazuje také estetická chirurgie, která již přímo činí a vylepšuje. To je ovšem už mnohem nákladnější a také bolestivější. Ať už jste vyzkoušeli jakýkoliv krém, zaručené výsledky nepřinesl skoro žádný. Stále více žen se proto obrací na přírodní kosmetiku a přírodní produkty, které jsou k pleti citlivější a pro člověka více přirozené. I u těchto produktů je však potřeba vybírat chytře a s rozvahou.

Goji cream

Na českém trhu se stále více oblíbeným stává německý produkt s názvem Goji cream. Díky recenzím běžných uživatelek se nyní více prodává i u nás. Jedná se o pleťový krém s koncentrací výtažků z tibetského ovoce Goji, známého také jako Kustovnice čínská. Ovoce Goji bylo po staletí v Tibetu považováno za silné zdravotní tonikum a bylo mu přezdíváno „potravina krásy“. Bobule ovoce jsou plné esenciálních vitamínů i minerálů, a zvyšují tak tvorbu kolagenu a elastinu. Goji cream má také skvělé antioxidační účinky, díky čemuž vytváří zdravou pokožku a snižuje příznaky stárnutí pleti. Pleťový krém Goji cream můžete zakoupit na stránkách www.kalamara.com/c/cz/p/goji-cream. Krém je nyní v akci se skvělou slevou 50 %.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Křenová omáčkaKřenová omáčka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.