Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima


26.01.2017Autor: MáMáma.cz

Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima

Málokterá žena se může chlubit dokonalou pletí. Většinu trápí kruhy pod očima, pigmentace a postupem času také vrásky. Začnou se objevovat nejdříve kolem očí a úst, pak se rozšiřují. Chcete-li se toho všeho zbavit, můžete se od rána do večera mazat několika krémy s různým účinkem, nebo zvolit univerzální řešení, které si poradí jak s vráskami, tak s nevzhlednou pigmentací a kruhy pod očima.

Dva krémy v jednom

Přípravek Hydroface se skládá ze dvou krémů. Ten první, peptidový, vyhlazuje pleť, měl by se používat na vrásky v dekoltu, na krku a v obličeji. Odstraňuje také zmiňovanou pigmentaci, vyživuje a hydratuje.

Druhá složka se používá speciálně na oblast kolem očí, protože ta potřebuje specifickou péči. Odstraňuje vrásky, pytle, otoky i kruhy, a pleť tak zůstává svěží a vyživená.

Každý krém by se měl používat zvlášť na čistou pokožku, stačí jej klasicky vmasírovat pomalými krouživými pohyby. První výsledky se obvykle objevují po třech týdnech, avšak výrobce doporučuje osmitýdenní aplikaci.

Čistě přírodní složení

Oba krémy jsou vyrobené výhradně z přírodních ingrediencí, obsahují vitamíny, antioxidanty a éterické oleje. Složení je neškodné, avšak u malého procenta uživatelek se objevilo jemné zarudnutí pokožky. Pokud je někdo na určitou obsaženou látku citlivý, měl by produkt přestat používat.

Účinnost krému proti vráskám Hydroface byla ověřena stovkami klinických testů. Kvalitu dokazuje i známé jméno profesora Alberta Bellange, který za výrobou stojí. Sám profesor dodává, že nezáleží na tom, zda je vám 25 či 80. Hydroface pomůže v každém věku. A dokonce i mužům.

Na internetu nejspíš nenajdete příliš mnoho recenzí, přípravek je na českém trhu relativně nový, v zahraničí se mu ovšem daří. Ke koupi by vás mohla přesvědčit skutečnost, že výrobce garantuje vrácení peněz v případě nespokojenosti. Krém se zatím neprodává v lékárnách, pouze přes internet.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Tvarohová bábovkaTvarohová bábovka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.