Nezapomínejte na partnera a dopřejte si víkend ve dvou


30.06.2017Autor: MáMáma.cz

Nezapomínejte na partnera a dopřejte si víkend ve dvou

Že milujete svou malou ratolest nade vše? Nepochybujeme o tom, ale myslíte také na vašeho partnera? Jakmile do vztahu přijdou děti, jeho podoba se radikálně změní. Nezapomínejte ani na otce svých dětí a vydejte se na víkend jen ve dvou. Ve finále z toho budete profitovat všichni. 

Děti posbírají nové zážitky

Některé maminky si nechtějí dopřát čas bez dětí. A přitom je to velká škoda. Trápí je, jak to bez nich děti zvládnou, hlavně ty maličké. Obavy jsou často úplně zbytečné. Berte to tak, že dětem prospěje, pokud budou pár dní v jiném prostředí. Prarodiče nebo teta se strýcem mohou dětem rozšířit obzory, ukázat jim něco nového a postarat se o nevšední zážitky. A navíc se dítěti uděláte trochu vzácnou. Uvidíte, s jakým nadšením vás bude vítat, až si ho přijedete vyzvednout. Určitě vám poví, co nového zažilo a vidělo.

 

Šťastní rodiče rovná se šťastné dítě

Pokud cítíte, že jste se v poslední době s partnerem odcizili a ze vztahu se vytratila romantika, věřte, že nic není ztraceno. Jen musíte jít svému štěstí trochu naproti. Domluvte se spolu, že o víkendu nebudete rozebírat témata, která řešíte každý den. Povinnosti, péče o děti, jídlo, složenky a podobné věci hoďte na chvilku za hlavu a oddejte se jeden druhému. Nemusíte kvůli tomu jezdit hned do zahraničí k moři. Vyberte si z množství pobytů v České republice a vraťte se na chvilku do doby, kdy jste byli jen vy dva. Nechte si v hotelu přinést snídani do postele, dopřejte si úžasný výlet, večer se naložte do vířivky nebo zajděte na vynikající večeři a sklenku vína. Uvidíte, jak se z víkendu vrátíte plní nové energie. Váš potomek to vycítí a bude tím nejšťastnějším dítětem pod sluncem.

 

Kam pojedeme?

Lámete si hlavu nad tím, kam vyrazit? A budou na to vůbec peníze? Na Slevydnes.cz si vyberete ze zlevněných pobytů, které nezatíží váš rodinný rozpočet. Pokud chcete dovolenou pojmout trochu aktivněji, můžete se vydat na túry do hor nebo objevovat krásy Šumavy, vyrazit na kolo po vinicích kolem Pálavy či navštívit hrady a zámky. Jestli se rozhodnete strávit většinu času s partnerem v posteli nebo ve wellness centru, už je zcela na vás. Nezapomeňte, že čas strávený jen ve dvou se vám stonásobně vrátí, odpočinete si a budete se zase cítit zamilovaně.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kuřecí prsa na rozmarýnuKuřecí prsa na rozmarýnu

Kuře na rozmarýnu můžete udělat i na grilu.

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.