Wellness hotel Boží Oko – unikátní dovolená na jihu Čech


17.08.2017Autor: MáMáma.cz

Wellness hotel Boží Oko – unikátní dovolená na jihu Čech

V poslední době si lidé oblíbili wellness pobyty v tuzemsku. Není divu, nemusejí se trápit dlouhým cestováním. Když mají chuť, rezervují si ubytování jižní Čechy přes internet během pár okamžiků. Pro všechny, kteří milují relaxaci v nitru přírody, cyklistiku, jízdu na koni, koupání, golf, architektonické skvosty i zimní sporty, je určen odpočinek v komfortně zařízeném penzionu.

Ubytování jižní Čechy v noblesním duchu

Samozřejmě existuje spousta ubytovacích zařízení, ale v hotelu Boží Oko se vám dostane té nejlepší péče. Půvabný penzion jižní Čechy se nachází v Malých Chrášťanech. Cesta z Prahy trvá jen něco přes hodinku. Pokud byste rádi načerpali novou vitalitu ve venkovské atmosféře, ubytujte se v prostorách barokního statku Malé Chrášťany č. 4 z roku 1850 a barokního statku Malé Chrášťany č. 5 z roku 1856. Právě zde byl vybudován nádherný hotel s kapacitou 54 lůžek. Nutno podotknout, že jsou barokní statky příkladem architektury selské baroko. Ihned pocítíte příliv svěží energie.

Jaké aktivity jsou na programu dne?

Pakliže dáte přednost ubytování jižní Čechy, očekávejte pestré volnočasové aktivity. Cyklistika zde vás přímo okouzlí. Na své si zde přijdou i milovníci  in-line bruslení, pěší turistiky, rybaření, jízdy na koni, golfu i tenisu. Penzion jižní Čechy je skvělým výchozím místem pro lodní výlety. Jen si představte, že doplujete až k Hněvkovické přehradě či k soutoku Vltavy a Lužnice. Rodiny s malými dětmi ocení zvířátka v okolí, ZOO Hluboká, kozí ekofarmu i zábavu v adrenalinovém parku. Je libo kapka adrenalinu? K dispozici jsou vyhlídkové lety. Léto přeje koupání v rybníku Mydlák, podzim je zasvěcen pěší turistice a odpočinku v přírodě, zima je ideální pro sjezdové lyžování i běžkování. V neposlední řadě lze zmínit kulturní vyžití. Prohlídka Českého Krumlova anebo Českých Budějovic je fantastická.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Nepečený matcha cheesecakeNepečený matcha cheesecake

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.