Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám


20.01.2018Autor: MáMáma.cz

Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám

Žena přirozeně touží po tom být krásná. Krása spočívá pro každého v něčem jiném, na čem se ale jistě shodneme všichni, je nutnost čistoty a upravenosti. Nad péčí o své tělo se většinou ani nemusíme zamýšlet, je pro nás přirozenou součástí dní. Na těle jsou však i místa, která jsou na první pohled skryta, a tudíž tíhneme k tomu je zanedbávat. Ano, bavíme se o našich nohách!

Péče o nohy

Starost o nohy u mnoha z nás spočívá pouze v pravidelné depilaci, popřípadě nalakování nehtů. Jenže nohy mají i chodidla, a to především paty, na které se často zapomíná. Kolika z nás však již tvrdá kůže na patách roztrhla silonku, kolik párů bot se nám zdá nepohodlných i přesto, že dříve byly naše oblíbené? Tento problém se dnes naštěstí dá řešit i lépe než nepříjemnými kovovými rašplemi, jejichž zvuk nám staví husí kůži do pozoru. Oním řešením je elektrický pilník na paty, jenž rychle a především účinně zatočí s tvrdou kůží. Tato bruska na paty je výjimečná svou vyměnitelnou hlavicí se dvěma pohyblivými válečky, které se přizpůsobí tvaru paty a mohou tedy starou kůži dokonale obrousit. Nejen, že pořizovací cena je velmi příznivá, bonusem je i to, že není potřeba pořizovat baterie, poněvadž bruska je nabíjecí. Teprve když máme paty opravdu hladké a hebké, můžeme být na své nohy patřičně pyšné.

Nákupy z pohodlí domova

Hektický způsob života je dnes již zcela běžný, času je málo, úkolů hodně. Proto využívejme veškeré dostupné možnosti, jak svůj čas šetřit, a to i co se týče nákupů. Stejně jako oblečení a potraviny, ani drogerii a potřeby k péči o tělo již není nutno shánět v kamenných obchodech. Online drogerie Xantea.cz je působivá především snadnou orientací při nákupu, kdy stačí vybrat příslušnou kategorii, a není nutno se dlouze prodírat mezi regály a pátrat po daném zboží. Výhodou je bezpochyby i možnost koupě kvalitní drogerie z Německa. Není totiž žádným tajemstvím, že bývá mnohdy kvalitnější než ta určená pro Českou republiku.

Pak už nám v sebezdokonalování skutečně nic nebrání.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Zapečené kedlubnyZapečené kedlubny

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.