Pohodlně, ale šik


16.02.2018Autor: MáMáma.cz

Pohodlně, ale šik

Každá z nás se snaží vypadat co nejlépe. Dokonalého vzhledu se snažíme dosáhnout nejen kvůli partnerovi, ale především kvůli tomu, abychom se my samy cítily dobře. Nebudeme si však nic nalhávat, od doby, co se z nás stanou maminky, to již není tak jednoduché jako dříve. Kromě toho, aby oblečení bylo slušivé, totiž přidáváme jeden důležitý požadavek, a to pohodlnost. Jaké tedy vybrat kousky, aby našemu novému životu vyhovovaly ve všech směrech?

Oblečení musí padnout

Jistě se mezi námi najde hodně žen, které nemají problém pobíhat kolem svých drahoušků na vysokých podpatcích a ve vypasovaných sukních. Většina z nás ovšem dává přednost pohodlí, což se s podpatky moc neslučuje. Nenechme se mýlit, pohodlí se nemusí vždy rovnat celému dni v pyžamu či teplácích. Stačí si uvědomit, že nejen drahé kousky ze značkových obchodů můžou být slušivé. Základem upraveného vzhledu je bez nejmenších pochyb především padnoucí oblečení z kvalitního materiálu, a v takovém případě není důležité, zda jde o šaty, sukni, či jednoduché dámské tílko.

Kde nakupovat?

Problém možná nastává v okamžiku, kdy se pokoušíme kvalitní kousek sehnat a nedat za něj celý rodičovský příspěvek. V cenově dostupných módních řetězcích není neobvyklé, že tílko po několika vypráních mění barvu, mnohdy však i tvar. A tento problém se netýká jen dámského oblečení, i pánská tílka a trička bývají sice na první pohled pěkná, avšak brzy začínáme investice litovat. Řešení je jednoduché, stačí navštívit velkoobchod oblečení. Právě v těchto obchodech je kvalita na prvním místě, proto se nemusíme obávat krátké životnosti. Na výběr je mnoho různých střihů i barev, na rozdíl od obchodů, v nichž se nabízí jen poslední módní trendy, které nesednou každému. A pokud chceme být originální, je tu vždy možnost nechat si udělat výšivku.

Asi málokoho by napadlo, že právě velkosklad oblečení splní naše požadavky. Stačí se ale podívat na nabídku, a je rozhodnuto.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Roládová stříškaRoládová stříška

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.