Krátkodobý pronájem


31.05.2017Autor: MáMáma.cz

Krátkodobý pronájem

Jste od mládí zvyklí cestovat, ale máte pocit, že vás začínají finanční povinnosti zbytečně udržovat doma na jednom místě? I přesto, že máte na krku hypotéku, můžete v klidu a bez problémů odjet na několikaměsíční stáž do zahraničí, a přitom nepřijít o byt ani o další materiální věci, na které jste zvyklí. Díky velkému množství možností, které se před vámi v dnešní době otevírají, můžete zařídit třeba i krátkodobý pronájem bytu Olomouc – noví nájemníci vám byt nejen ohlídají, ale zajistí vám také potřebný příjem pro splátky bance! Pomoci vám k tomu mohou nejen realitní makléři, ale také šikovné internetové portály, mezi které patří například stránky www.eurobydleni.cz/byty/ostrava/prodej/.

Zkušenosti z ciziny pak zajisté budete moci zúročit v zaměstnání, ale také v osobním životě. A třeba pak přijdete na chuť také krátkodobému pronajímání volného pokojíku cizincům, kteří se budou chtít přijet podívat do vašeho kraje. Pakliže vlastníte nemovitost, můžete v tomto směru podnikat jakékoliv kroky. Nejen byty v Olomouci, ale také pronájem bytu Ostrava lze snadno vyřídit a sjednat. Ať už stojíte na straně pronajímatele, nebo jste v řadách možných nájemníků.

Stačí se držet několika základních pravidel a úspěch je zaručen. V případě krátkodobějších pronájmů je nutné smluvně ošetřit délku nájmu a možnosti využívání pronajímaných prostor. Pronajímatelé se také mohou domluvit na jednorázové platbě za pronájem, v případě potřeby pak i na vyúčtování vody, plynu a elektřiny. Vše záleží na dohodě. Abyste měli opravdu jistotu, že si do bytu nastěhujete vhodné nájemníky, je dobré si dát s výběrem načas. Rozhodně se tato časová ztráta vyplatí, a to především z důvodu případného poničení vybavení bytu či domu.

 

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Květáková polévka s krutonkyKvětáková polévka s krutonky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.