Objevil se ve vašem intimním životě stereotyp? Zbavte se ho!


01.11.2017Autor: MáMáma.cz

Objevil se ve vašem intimním životě stereotyp? Zbavte se ho!

Asi všichni bychom chtěli zažívat pocit, jaký jsme měli, když jsme svého partnera anebo partnerku poznali. V momentě seznámení a ještě nějakou dobu po něm byl vztah doslova nabitý erotikou, vzrušením a romantickými chvilkami. Ano, některé páry to takto mají hodně dlouho. Většina z nás ale bohužel po čase ochladne a sexuální život se může stát spíše noční můrou než jakýmkoli velkým potěšením. Jak se tedy dostat z této nepříjemné situace? Cest z intimní nudy vede hned několik. My se na ně pokusíme upozornit.

Mnohdy stačí jen málo

Jestliže máte v intimním životě nějaké potíže, není zapotřebí ihned nakupovat hory nejrůznějších sexuálních pomůcek. Často tkví potíže třeba jen v tom, aby se obě strany dokázaly dokonale naladit na příjemný vzrušující večer. Výbornou volbou je nákup svůdného spodního prádla, jež může milovanou osobu dokonale nastartovat. Vhodné jsou i lubrikační gely. Ty mohou pomoct v momentu nedostatečného zvlhčení intimních oblastí. Stejně tak není od věci vsadit na afrodisiaka. Z těch je možné doporučit kupříkladu feromony anebo gel na prodloužení erekce.

Vyberte si nějakou zajímavou pomůcku

Oživit intimní život pomůže i nákup specifických nástrojů, jež umí zajistit efektivní stimulaci. Na trhu se jich nachází obrovské množství. Sázkou na jistotu jsou například nejrůznější vibrátory. Ty rozhodně nemusí nijak alternovat vašeho partnera, ale mohou spíše pomoct v navození té správné atmosféry. Pořídit si lze i vibrátor, který bude zároveň stimulovat více intimních partií najednou. Stejně tak může přinést kýžené vzrušení anální sada a mnohé další nástroje.

Vše lze řešit diskrétně online

Patříte mezi lidi, kteří se červenají už jenom v momentu, kdy se vysloví název některé ze zmiňovaných pomůcek? Pak je jasné, že vaše kroky do kamenné prodejny mířit nebudou. Naštěstí lze sexshop využít i v online podobě. Vy si objednáte zboží z pohodlí domova a balíček vám dojde diskrétně až domů s tím, že na něm bude uvedena adresa soukromého odesílatele a nikoli přímo sexshopu.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Krupicové nokyKrupicové noky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.