Zima v mírném podnebném pásmu


15.01.2018Autor: MáMáma.cz

 Zima v mírném podnebném pásmu

Poloha naší země bohužel nenabízí přístup k moři. Na druhou stranu nás zase nespláchne tsunami. Také přestože máme překrásná sopečná pohoří, nehrozí tu aktivní vulkány. Předvídatelné bývají i větry vanoucí obvykle od západu, a pokud ne nebo překračují obvyklé rychlosti, ničivá tornáda jako v Americe to nebývají. Naopak zimy u nás předvídatelné nebývají.

Snad kromě Vánoc, které statisticky významně bývají na blátě navzdory upřímnému přání nejen všech dětí. Zimy ve středozemí mírného podnebného pásma se vyznačují tím, že z pohledu konkrétních dní má počasí rozptyl od charakteru zim subtropických až po arktické.

Nikdy nevíme, co nás příští týden tohoto ročního období bude čekat. Předpokládat, že v některý týden v tomto ročním období bude výrazně větší pravděpodobnost sněhové pokrývky, než jiný, je meteorologicky nespolehlivé. Stejně tak, jako předvídat, kdy národ skolí zimní virózy, četné angíny nebo invaze blech a vší. Co naopak předpokládat lze takřka s jistotou, že pokud prostydneme a na zahřátí si mokří od sněhu místo suchých převleků dáme něco "na posilněnou", sejme nás první virus, co okolo nás proletí.

Pokud máme obranyschopnost v pozoru, třeba i díky již velmi rozšířené a osvědčené přírodní enzymoterapii (u nás nejčastější lék Wobenzym), přežijeme leccos, ale pokud už ležíte v horečce nebo sípete a smrkáte, zkuste nasadit k léčbě i 2x denně 7 dražé léku Wobenzym pro urychlení hojení už napadených sliznic a pokračujte aspoň 10 týdnů, aby se vaše imunita vzpamatovala úplně! Enzymy působí spolehlivě i na otoky, eliminují záněty a zvyšují účinnost antibiotik! Více na www.wobenzym.cz.

 

Zdroj fotografií: Shutterstock


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Piškotová roládaPiškotová roláda

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.