Mateřská dovolená je vhodnou příležitostí k učení se cizích jazyků


18.02.2018Autor: MáMáma.cz

Mateřská dovolená je vhodnou příležitostí k učení se cizích jazyků

Některé ženy si mateřskou dovolenou vyloženě užívají, další trpí, protože se kvůli svým drobečkům nemohou vyspat, najednou není čas na vaření ani uklízení. A pak je tady ještě jedna skupina, která si připadá trochu méněcenná, když dva nebo tři roky vlastně nedělá nic jiného kromě starání se o rodinu. Je to i váš případ? Začněte se učit!

Návrat do práce po mateřské dovolené je vždycky trochu šok, tak co kdybyste si rozšířila obzory a nasbírala nové znalosti, které vám pak usnadní získání lepší práce? Cizí jazyky rozhodně patří ke znalostem, jež jsou v dnešní době oceňovány. Jazykové kurzy navíc nejsou ničím časově náročným, co by si maminka nemohla dovolit. Nechte jeden večer rodičovské povinnosti na taťkovi a vydejte se do školy.

Základem je dobrá jazyková škola

Bude to angličtina, ruština, španělština, francouzština nebo nějaký další ze světových jazyků? Obrovský výběr má Britannika – jazyková škola Praha 2. Ačkoliv název evokuje hlavně výuku angličtiny, ve skutečnosti jejich portfolio čítá 10 různých jazyků. Ročně u nich kurz absolvuje cca 1300 studentů nejrůznějšího věku. Nebojte, jsou mezi nimi jak studenti, tak důchodci, věkově tedy rozhodně zapadnete.

Britannika nabízí už od roku 2009 jazykové kurzy různých forem. Novinkou jsou i studijní pobyty v zahraničí, ty vás ale nejspíš zajímat nebudou. Prohlédněte si nabídku individuálních nebo skupinových kurzů, ať už těch všeobecných, či se zaměřením na konverzaci apod. Jistě si všimnete, že lekce se konají i ve večerních hodinách – na ty dochází právě dospělí lidé vytížení prací a starostí o domácnost. Jeden den v týdnu prostě děťátko vykoupete a nakrmíte dříve, dát do postýlky ho snad tatínek zvládne.

Uděláte něco pro sebe

Maminky na mateřské většinou nemají příliš času na to, aby se věnovaly samy sobě. Pravidelné hodiny cizího jazyka se pro vás určitě stanou chvílemi, na něž se budete těšit. Uděláte si chvilku pro sebe, dostanete se mezi lidi a naučíte se něco nového. Budete číst, psát i rozumět. Dobrá jazyková škola Praha vám ukáže moderní formu výuky, jež vás určitě bude bavit. V létě na dovolené už budete konverzovat pěkně v cizím jazyce. Těšíte se? Na nic nečekejte a zapište se do Britanniky.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Drobenkový tvarohový koláčDrobenkový tvarohový koláč

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.