Už jste vyzkoušela hračky pro dospělé? Máme pro vás 5 tipů


10.04.2018Autor: MáMáma.cz

Už jste vyzkoušela hračky pro dospělé? Máme pro vás 5 tipů

Lidská sexualita je zcela přirozená a nechat uvadat intimní život by bylo přinejmenším hazardem. Zas tak dlouho na světě nejsme, abychom si všichni nemohli pořádně užívat! Že už vám to v poslední době nejde? Pak byste měla co možná nejrychleji odhalit příčinu těchto vcelku zbytečných problémů. Může jich dokonce být hned několik. Typickým příkladem bývá stereotyp, jenž se dříve či později do postelových hrátek prostě přikrade. Vyhnat jej můžete hned několika způsoby. Asi nejefektivnějším a nejlevnějším bývá použití různých hraček pro dospělé. Že se v této oblasti vůbec nevyznáte a potřebujete doporučení těch nejznámějších i sexshopu, v němž nakupovat? Pak jste na správném místě. V následujících řádcích se vše potřebné dozvíte.

1. Začněte sama s vibrátorem

Nechcete se na nic vymlouvat a ráda byste přišla k maximálnímu uspokojení sama? Pak buďte nezávislá a pořiďte si vibrátor. Ne, skutečně se není čeho obávat. Na trhu dnes existují mnohé zajímavé varianty, které dokážou přinést skvělou rozkoš. Z jakého materiálu mohou být vyrobeny? Hodně oblíbený je kupříkladu silikonový perličkový vibrátor. Myslet byste měla také na stimulaci různých dalších vzrušujících tělesných partií. Naším tipem je třeba takový vibrátor na klitoris. Ten se prostřednictvím jemných vibrací masíruje velmi intenzivně, ale přitom jemně. Určitě nezapomínejte ani na bod G a jiné intimních partie.

2. Mnohdy postačí i dilda

Jestliže vám stačí standardní stimulace, vsaďte na dilda! Nakoupit se dají ve spoustě podob. Hodně oblíbená jsou především oboustranná. Použít je mohou bez potíží dvě ženy zároveň a dojde k oboustrannému maximálnímu uspokojení. Jestliže si chcete usnadnit práci sama, vsaďte na dildo opatřené přísavkou. Vcelku oblíbené jsou mimo jiné také skleněné modely, a to především pro specifické vlastnosti skla. To může především v rozpálených chvilkách dokonale zchladit.

3. Už jste vyzkoušela anální kolík

Moderní anální kolik lze zakoupit jak pro vás samotnou, tak i pro vašeho partnera. Je fakticky úplně jedno, komu působí tato nenápadná, ale elegantní erotická pomůcka slast. Mnohdy jej lze použít i na klasické dráždění klitorisu.

4. Nastartujte toho svého!

Nehodláte se příliš orientovat v erotických pomůckách? Pak to na vašeho partnera či partnerku vyzkoušejte hezky po staru. Postačí k tomu svůdné oblečení, anebo klidně i různé overaly. Převleky dnes vcelku letí.

5. Jemné vibrace venušiných kuliček

Dobrou volbou jsou bezesporu také venušiny kuličky. Tento velmi jemný nástroj se vyznačuje sice mírnými, ale poměrně pravidelnými vibracemi. Ty přichází v důsledku pohybu vnitřních kuliček.

Nakupte si diskrétně a pohodlně

Hledáte pro svůj nákup ten správný sexshop? Už není třeba! Na ruzovyslon.cz si vyberete z mnoha různých hraček pro dospělé, jež jsou zde k dispozici za výhodné ceny.

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Tuňáková pomazánkaTuňáková pomazánka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.