Vraťte sexu ztracené kouzlo


03.07.2018Autor: MáMáma.cz

Vraťte sexu ztracené kouzlo

Co si budeme nalhávat, narození dítěte má na sexuální život partnerů dost velký vliv. Bohužel jej většinou mění k horšímu. Vztah bez milování však nikdy nemůže dlouho fungovat. Je tedy ve vašem vlastním zájmu se ze všech sil snažit ho aspoň trochu oživit. Nikdo nemluví o vracení se do starých kolejí. Začněte novou, ještě lepší éru sexu než před dítětem.

Proč má narození potomka často tak neblahý vliv na milostný život? Odpověď je jednoduchá. Jedním z důvodů bývají únava, nevyspání a nedostatek času. Všechno se najednou točí kolem dítěte. Druhou příčinou může být soupeření o lásku. Žena najednou věnuje veškerou svou pozornost dítěti a muž nemá sílu se dožadovat pozornosti. Velmi běžně se také stává, že maminka najednou nepotřebuje fyzickou lásku, stačí jí pusinkování a objímání, které praktikuje s dítětem.

Nedovolte, aby dítě zničilo váš sexulání život

Samozřejmě že po čase se vše vrátí do starých kolejí. V tu chvíli už ale může být pozdě, proto udělejte maximum pro co nejrychlejší návrat. Pomoct by vám k němu mohly například erotické hračky. S nimi bude sex najednou jiný, zvláštní, lepší. Zažijete pocity, které doposud neznáte, a milování nebude jen nutnou povinností. Navštivte sexshop a vyberte si!

I vibrátor lze používat s partnerem

Většině lidí se při myšlence na sexshop vybaví vibrátor či dildo. Ano, vibrující pomůcky jsou velmi oblíbené, a ačkoliv to tak nevypadá, lze je používat i s partnerem. Pak ale samozřejmě existuje sorta hraček pro dospělé, které přinesou fyzické potěšení také mužům. Za vyzkoušení stojí třeba vakuová pumpa, pro odvážnější a zkušenější pak anální kolíky a kuličky. Pokud si plánujete pomůcky půjčovat, jelikož některé jsou vhodné pro obě pohlaví, nezapomeňte na pečlivou hygienu a umývejte je.

Začněte u sebe

Dost často je to žena, kdo po dítěti kazí milostný život. Proto se změnami začněte u sebe. Oblékněte si erotické prádlo a zkuste se naladit na tu správnou vlnu. Pomoci vám k tomu mohou například i venušiny kuličky. Zavedete si je hodinku předtím, než se partner vrátí z práce, mezitím uklidíte, a pak se nebudete moci dočkat, až vás svlékne.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Jáhlová kaše s medem a oříškyJáhlová kaše s medem a oříšky

Jáhly jsou velkým zdrojem vitaminu B, železa a fosforu, posilují organismus a imunitu, zlepšují látkovou výměnu a pomáhají při žaludečních potížích.

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.