Zajimavé články od odborníku na zajímavá témata jako porod, těhotenství, sex a vztahy a spoustu další. Přinášíme Vám také příběhy našich čtenářek.

Pohodlně, ale šik

Pohodlně, ale šik

Každá z nás se snaží vypadat co nejlépe. Dokonalého vzhledu se snažíme dosáhnout nejen kvůli partnerovi, ale především kvůli tomu, abychom se my samy cítily dobře. Nebudeme si však nic nalhávat, od doby, co se z nás stanou maminky, to již není tak jednoduché jako dříve. Kromě toho, aby oblečení bylo slušivé, totiž přidáváme jeden důležitý požadavek, a to pohodlnost. Jaké tedy vybrat kousky, aby našemu novému životu vyhovovaly ve všech směrech? celý článek »

Poradíme, jak co nejlépe vybrat pánské tričko

Poradíme, jak co nejlépe vybrat pánské tričko

Při výběru oblečení hraje roli několik důležitých kritérií. Platí to pro vybavení dámského i pánského šatníku. Každý kousek má přitom rozdílné požadavky na zajištění funkce, což se odvíjí i v rozdílném přístupu při nákupu. Pojďme se podívat na několik praktických a univerzálních rad při výběru pánských triček. celý článek »

Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám

Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám

Žena přirozeně touží po tom být krásná. Krása spočívá pro každého v něčem jiném, na čem se ale jistě shodneme všichni, je nutnost čistoty a upravenosti. Nad péčí o své tělo se většinou ani nemusíme zamýšlet, je pro nás přirozenou součástí dní. Na těle jsou však i místa, která jsou na první pohled skryta, a tudíž tíhneme k tomu je zanedbávat. Ano, bavíme se o našich nohách! celý článek »

 Zima v mírném podnebném pásmu

Zima v mírném podnebném pásmu

Poloha naší země bohužel nenabízí přístup k moři. Na druhou stranu nás zase nespláchne tsunami. Také přestože máme překrásná sopečná pohoří, nehrozí tu aktivní vulkány. Předvídatelné bývají i větry vanoucí obvykle od západu, a pokud ne nebo překračují obvyklé rychlosti, ničivá tornáda jako v Americe to nebývají. Naopak zimy u nás předvídatelné nebývají. celý článek »

Ubytování pro školy a skupiny v Praze nabízí jeden cenově přijatelný penzion

Ubytování pro školy a skupiny v Praze nabízí jeden cenově přijatelný penzion

Praha je město mnoha tváří s nespočetným množstvím historických památek. Spousta základních i středních škol plánuje se studenty návštěvu stověžaté metropole, nicméně stihnout všechny poklady během jediného dne je takřka nemožné, a tak je nezbytné dopředu rezervovat ubytování. Praha láká jak obyvatele České republiky, tak i početné skupiny turistů ze zahraničí, a proto bývají levné ubytovací prostory neustále obsazené. Jakmile do vyhledávače zadáte frází “ubytování pro školy Praha”, zobrazí se vám hned několik cenově přijatelných penzionů. Jedním z nich je penzion v Praze 5 vystupující pod názvem AKÁT s celkem 32 pokoji. celý článek »

Jak bez stresu a depresí protančit vánočními svátky?

Jak bez stresu a depresí protančit vánočními svátky?

Každé roční období má své. Zima dokáže být krásná a romantická, ale zároveň umí pořádně podlomit naše zdraví. Když už jste se díky vysokým dávkám vitamínu C ubránili virovým epidemiím, za rohem na vás čeká únava, nedostatek energie a pocit vyčerpání. To vše je způsobené pochmurným počasím bez slunečního svitu, brzkým stmíváním, změnou času i hektickým lítáním kolem Vánoc. Spíte špatně? Cítíte vnitřní neklid? Jste ve stresu? Tyto lehké příznaky narušující váš životní komfort mohou mít fatální následky na vašem zdraví v podobě dlouhodobých depresí. Jak si zajistit duševní pohodu i ve velmi náročném období? celý článek »

Jak efektivně šetřit v domácnosti? Pořiďte si správné žárovky!

Jak efektivně šetřit v domácnosti? Pořiďte si správné žárovky!

Bez umělého osvětlení si už dávno neumíme svůj život představit. Svítidla máme v každém pokoji a nejvíce jejich přítomnost oceňujeme ve dnech, kdy je hodin s přirozeným světlem málo. Bohužel tento vynález je založen na elektrické energii, což znamená, že svícení není zadarmo. Naštěstí však existují způsoby, jak výrazně ušetřit a o tento komfort nepřijít. celý článek »

Pomozte svým miminkům od bolestí bříška během chvíle

Pomozte svým miminkům od bolestí bříška během chvíle

Než se miminko narodí, připravuje se většina maminek na to, aby měla všechno vybavení, oblečení, dokonce i odsávačku hlenů, nějaké hračky… Ani na věci pro sebe nezapomíná, jako je kojící polštář, odsávačka mateřského mléka, šátek k nošení miminek, aby byly s novorozeňátky stále v kontaktu. Nakoupíme do zásoby také pleny, kapesníčky, drogerii a podobně, ale ani nás nenapadne připravit se pro jistotu na dětskou koliku, která postihuje velké množství maličkých děti. Mnohé maminky o ní u prvorozeného dítka ani neví, dokud ji nepoznají na svém dítku. celý článek »

Aby byl pro vás porod co nejšetrnější, je dobré se na něj připravit předem

Aby byl pro vás porod co nejšetrnější, je dobré se na něj připravit předem

Očekávání děťátka se sebou přináší spoustu radostí, ale i starostí. Prvorodičky prakticky netuší, co porod obnáší, jak probíhá a na co vše se připravit. Ženy, jež rodí po několikáté, už vědí, na co se připravit a mají vyzkoušené drobné, ale účinné „zlepšováky“, které u průběhu porodu pomohou. celý článek »

Pokud nakoupíte vánoční dárky v předstihu, můžete ušetřit spoustu peněz

Pokud nakoupíte vánoční dárky v předstihu, můžete ušetřit spoustu peněz

Vánoční svátky už pomalu klepou na dveře. Ani se nenadějete, už budete sedět u prostřeného stolu a pochutnávat si na kaprovi a bramborovém salátu. Děti se však těší na rozbalování dárků, které najdou pod vánočním stromečkem, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad tím, jaké hračky by se dceři a synovi líbily. Pokud začnete nakupovat dárky v předstihu, ušetříte spoustu peněz. A doporučujeme nakupovat přes internet, protože nemusíte vyčkávat v dlouhých frontách v přelidněných obchodech. celý článek »

Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození

Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození

V současné době, kdy internet zasahuje do všech oblastí našeho života, je spousta věcí naprosto jednoduchá. Během těhotenství se nemusíte s pupíkem prodírat davem lidí v obchodech, zejména teď před vánočními svátky, kdy jsou obchody doslova přeplněné. Abyste nakoupila miminku nějaké pěkné oblečení a hračky, stačí usednout k počítači a vybrané produkty házet do virtuálního košíku. Potom pouze zaplatíte a vyčkáte, než vám kurýr přiveze balíček. celý článek »

Šetřete díky slevovým kuponům, promo akcím nebo slevám od jednotlivých prodejců

Šetřete díky slevovým kuponům, promo akcím nebo slevám od jednotlivých prodejců

Nakupujeme denně a pořizujeme nejen věci každodenní potřeby, ale i zboží, jež nám bude sloužit po mnoho let. Před nákupem se rozhodujeme dle výrobce, kvality zboží, záruky, funkcí, ale také ceny. Jestliže máte promo kupon od daného výrobce, můžete jej uplatnit a mít zboží levněji. Že nevíte, kde takové kupony sehnat? Stačí navštívit specializovaný portál PromoKupon.cz. celý článek »

Vybíráme z receptů

Losos na pomerančíchLosos na pomerančích

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.