Zajimavé články od odborníku na zajímavá témata jako porod, těhotenství, sex a vztahy a spoustu další. Přinášíme Vám také příběhy našich čtenářek.

Pro dobrý sluch

Pro dobrý sluch

Sluch je jedním z nejdůležitějších smyslů. Je třeba o něj a uši nějakým způsobem pečovat? A co když se sluch začíná zhoršovat? celý článek »

Za kvalitnějším spánkem s dobrým prostěradlem

Za kvalitnějším spánkem s dobrým prostěradlem

Spánek a odpočinek je v dnešní době podceňovaným atributem. Lidé žijí hektickým životním stylem a spánkové kultuře jako takové není přikládán až takový význam. Ke kvalitnímu odpočinku je přitom zapotřebí jen několik základních věcí. celý článek »

Jazyková intenzivní péče

Jazyková intenzivní péče

Jazyková škola Plzeň nabízí komplexní jazykové služby na špičkové úrovni, a to již od roku 1998. Tato společnost disponuje nejen kvalitativní úrovní služeb, ale také kvantitou poskytovaných jazyků. Jazykové centrum se skládá z několika sektorů. Patří sem překladatelské služby a korektury, tlumočnické centrum, studium v zahraničí, pomaturitní studium a další. Firma navazuje spolupráci s výhradně odbornými pracovníky, díky kterým lze klientům zajistit profesionální přístup a prestižnost daných služeb. celý článek »

Dobrá máma ví, proč očkovat

Dobrá máma ví, proč očkovat

Hledáte dobrou dětskou lékařku pro Vaše děti? Přihlaste je k Mudr. Daně Wasserbauerová. Přáním každého rodiče je obstarat pro své dítě kvalitní lékařskou péči. Právě tu Vám může nabídnout tato paní doktorka. Její ordinaci najdete na ulici Studentská. Přičemž navštívit ji můžete v její ordinaci v každý pracovní den. Veškeré potřebné informace najdete na webových stránkách www.detskylekar-wasserbauerova.czpaní lékařky Wasserbauerové. Webové stránky informují o aktuálním dění v ordinaci, o dovolených, očkování i prevenci. celý článek »

A co vy, ovládáte Excel?

A co vy, ovládáte Excel?

Svět s moderními technologiemi se změnil. Na rozdíl od dob dřívějších, kdy švadlena musela umět šít a písař psát, existují dnes univerzální znalosti, které usnadní pracovní a osobní život každému bez ohledu na povolání. Jednou z nich je práce s Microsoft Excelem. celý článek »

Únor jako období lilku

Únor jako období lilku

Mnoho lidí si myslí, že zahrádkáři v zimním období nemají co dělat, protože je vše pod sněhem anebo zmrzlé. Ovšem i v únoru se najde spousta práce pro ty, co rádi zahrádkáři. Například v únoru začíná výsadba spousta rostlin, jako i lilku. celý článek »

Maminko oslav miminko

Maminko oslav miminko

Těhotenství je pro ženu dar a něco opravdu výjimečného a krásného. I když při těhotenství musí žena toho mnoho protrpět, tak často na toto období vzpomíná velice ráda. A pak když se miminko narodí, tak je to nejkouzelnější. A to vyžaduje pořádnou oslavu. Většinou miminko zapíjejí jen muži, ale proč by nemohly slavit i maminky? celý článek »

Spát s dětmi v jedné posteli?

Spát s dětmi v jedné posteli?

Spát s dítětem v posteli s sebou přináší velké výhody. Nezapomínejte ale zároveň na nezbytná opatření. Čtěte více! Rady typu "Nech ho, ať se vyřve!" slyšíme dnes naštěstí jen minimálně a obvykle z úst starší generace. Proč je dobré tuto radu zcela ignorovat a naopak si "přizvat" dítě do postele? Přinášíme vám vysvětlení! celý článek »

Dýchej a budeš dýchat

Dýchej a budeš dýchat

Dýchací cesty je část těla, která nejčastěji trpí různými onemocnění, což rozhodně není příjemné. Aby byly naše cesty stále čisté a průchodné a hlavně bez onemocnění, tak bychom měli posilovat imunitu. Ale co když už nemoc přišla? Zkuste aromaterapii. celý článek »

Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima

Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima

Málokterá žena se může chlubit dokonalou pletí. Většinu trápí kruhy pod očima, pigmentace a postupem času také vrásky. Začnou se objevovat nejdříve kolem očí a úst, pak se rozšiřují. Chcete-li se toho všeho zbavit, můžete se od rána do večera mazat několika krémy s různým účinkem, nebo zvolit univerzální řešení, které si poradí jak s vráskami, tak s nevzhlednou pigmentací a kruhy pod očima. celý článek »

Připravte dítě na první cyklistické krůčky

Připravte dítě na první cyklistické krůčky

Vaše dítě už zvládá chůzi a vy přemýšlíte, jakým způsobem ho dále sportovně rozvíjet. Tradičním a osvědčeným postupem je samozřejmě jízda na kole. Jak by měly proběhnout první ujeté metříky? Ideálním začátkem je odstrkovadlo, což je vozítko se dvěma předními a dvěma zadními koly. Odpadá zde tedy problém s rovnováhou. Dítě se zaměřuje pouze na odrážení nohama od země a na zatáčení. celý článek »

Recykluj své oblečení

Recykluj své oblečení

Každá žena by si měla čas od času protřídit svou šatní skříň. Při tomto třídění se určitě najde pár kousků, které už se nedají znovu obléct, protože buďto vyšly z módy anebo vám už prostě nesedí. Největším problémem pak přichází otázka, co udělat s těmito kousky oblečení? celý článek »

Vybíráme z receptů

Segedínský gulášek s knedlíkemSegedínský gulášek s knedlíkem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.