Zajimavé články od odborníku na zajímavá témata jako porod, těhotenství, sex a vztahy a spoustu další. Přinášíme Vám také příběhy našich čtenářek.

Jak ušetřit při nákupu vánočních dárků

Jak ušetřit při nákupu vánočních dárků

Vánoce jsou svátky klidu, pohody a rodinného štěstí. Bez vánočních dárků se ale v žádném případě neobejdete. Nakupovat je na poslední chvíli by nebylo příliš rozumné, a navíc byste s největší pravděpodobností zaplatili zbytečně vysokou částku za jejich pořízení. I proto se vyplatí nakupovat nyní, kdy ještě stále probíhají nejrůznější slevové akce. Black Friday už je většinou za námi, nicméně některé kamenné prodejny a eshopy tuto akci prodlužují o několik dní nebo týdnů. Ušetřit na nákupu vánočních dárků je možné i jinak, mnohem jednodušeji a efektivněji. celý článek »

Krásná a zdravá pleť

Krásná a zdravá pleť

Touha po krásné, zdravé a mladistvě vypadající pleti trápí ženy už od počátku věků. Celé dějiny jsou mapovány ženami, které se snažily zastavit či alespoň zbrzdit příznaky stárnutí. Vždyť už Kleopatra se koupala v mléce, protože poté měla hebkou pleť a kůži. Ve skutečném životě či v románech bychom však našli i mnohem podivnější, nebo dokonce krutější způsoby, jakými si ženy ke krásné pleti pomáhaly. celý článek »

 Pořiďte dětem povlečení do postýlky s pohádkovým motivem

Pořiďte dětem povlečení do postýlky s pohádkovým motivem

Víte, které postavičky má vaše dítko nejraději? Výrobci dětských lůžkovin sledují módní trendy a vyznají se v tom, co je v pohádkovém světě v kurzu. Mimoni, princezna Sofie, víla Zvonilka a Ledové království, to jsou v současnosti nejoblíbenější pohádkové motivy. Objevují se v celých dětských kolekcích oblečení, na osuškách i na dětském povlečení. Jak vidíte, výběr motivu není těžký, zaměřte se spíše na životnost materiálu. Jak poznat opravdu kvalitní povlečení? celý článek »

Jak vybrat správný batoh do školy

Jak vybrat správný batoh do školy

Děti musí každý den chodit do školy s větším počtem učebnic a jejich batohy nebývají lehké. Pití, svačina a všechny knížky dohromady váží až několik kilogramů. Zároveň by mělo mít dítě svůj batoh rádo. Právě proto je výběr zásadním krokem, který je nutné nepodcenit, a zaměřit se i na detaily. Tipy, jak vybírat školní batoh, získáte v tomto článku. celý článek »

Kde vám půjčí, když jste na mateřské?

Kde vám půjčí, když jste na mateřské?

Jste-li na mateřské dovolené, nepochybně si nemůžete zrovna moc vyskakovat. Bezdětný člověk si to nedokáže představit, ale plenky, jídlo a oblečení pro děti, které stále rostou, nejsou levné investice. Stačí, aby přišel jeden nečekaný vyšší výdaj (třeba rozbitá pračka, bez níž se s malým dítětem prostě neobejdete) a už jste ve finančních potížích. Kde sehnat pár tisíc, když do toho nechcete zatahovat rodinu a v bance vám nepůjčí? celý článek »

Řešíte lepší bydlení? Může vám pomoct výhra v loterii

Řešíte lepší bydlení? Může vám pomoct výhra v loterii

Každý rodič si přeje, aby jeho děti vyrůstaly v hezkém domě, který bude útulný, v němž budou mít svůj pokojík zařízen dle svých představ a budou se v něm cítit dobře. Rodiče si zase představují, jak by mohly vypadat kuchyně, ložnice, koupelny, zahrada a vše další. celý článek »

Školka plná zábavy

Školka plná zábavy

Soukromá školka v Brně poskytuje vše pro harmonický vývoj dítěte. Vaše dítě se zde naučí spoustě novým hrám, pozná nové kamarády a připraví se na budoucí roky studia. Díky programu školky, který zahrnuje hudební výchovu a anglický jazyk, mají děti správný základ v době nástupu na základní školu. Školka byla založena roku 2007 v návaznosti na Jazykovou školu Hrubý, tudíž letos slaví první úspěšné desetiletí. celý článek »

Co zapříčiňuje bolest kloubů a jak si pomoci

Co zapříčiňuje bolest kloubů a jak si pomoci

Ve většině případů souvisí bolest kloubů s věkem či nepříjemnou chorobou. To, kdy a v jaké míře se problémy s klouby objeví, hodně závisí na dědičných předpokladech a dalších faktorech. Některé z nich můžeme ovlivnit. Ideální cesta, jak se účinně zbavit bolesti kloubů, tedy spočívá hlavně v prevenci jejího vzniku. celý článek »

Když řádí nemoci, doplňte dětem vitamíny

Když řádí nemoci, doplňte dětem vitamíny

Právě sychravý podzim je obdobím, kdy se nejvíce šíří chřipky, angíny a nachlazení. Kolikrát stačí poslat dítě do školky či školy a vrátí se s něčím takovým. Mezi dětmi se totiž nemocem daří a šíří se rychle. Jediný způsob, jak tomu zabránit, je doplnit dětskému tělíčku vitamíny, aby bylo proti všem bacilům dostatečně silné. celý článek »

Nejen jako chodec musíte být vidět

Nejen jako chodec musíte být vidět

Jak jistě víte, v únoru vešla v platnost novela zákona o silničním provozu. Všem chodcům pohybujícím se po silnici mimo město za snížené viditelnosti přikazuje nosit reflexní prvky, v opačném případě hrozí pokuta. Cílem zákonu však není tahat z lidí peníze, ale zvýšit bezpečnost na silnicích. celý článek »

Tip na nakupování kojeneckého oblečení

Tip na nakupování kojeneckého oblečení

Pokud se v blízké době vaše rodina rozroste o dalšího člena, čeká vás spoustu zařizování. A co kojenecké oblečení? Už ho máte, nebo teprve hledáte, kde ho budete vybírat? Díky internetovým obchodům můžete nakupovat v pohodlí svého domova. celý článek »

Pohádkové snění sice pod sněhem, ale přitom v teple

Pohádkové snění sice pod sněhem, ale přitom v teple

Už asi není moc dětí ani dospělých, které by neokouzlila kouzelná moc sněhu a ledu. Někoho více, někoho méně, ale veselý sněhulák Olaf se protančil do našich podvědomí s naprostou lehkostí. Také slýcháte od svých dětí naléhavé: „Prosím, já chci bydlet v Ledovém království?" celý článek »

Vybíráme z receptů

Zapečené kedlubnyZapečené kedlubny

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.