Zajimavé články od odborníku na zajímavá témata jako porod, těhotenství, sex a vztahy a spoustu další. Přinášíme Vám také příběhy našich čtenářek.

S dítětem do sauny?

S dítětem do sauny?

Jste vášnivým příznivcem saunování a rád/-a byste s touto formou relaxace a otužování seznámil/-a i své děti? Jak se vlastně dívají na saunování malých dětí lékaři a kdy a kdy se saunováním dětí začít? celý článek »

Jak dodat dítěti železo

Jak dodat dítěti železo

Železo patří k prvkům, které mají v prvních letech života zásadní význam pro zdravý vývoj mozku a další orgánů. Proč ho děti potřebují a jak jim ho dodat? celý článek »

Strašák jménem predilekce

Strašák jménem predilekce

Máte novorozené miminko a slýcháte od ostatních maminek, že „kvůli predilekci cvičili vojtovku“? Začínáte proto zvýšeně pozorovat své dítě a váháte, zda se s ním neukázat u pediatra? Odpovíme na základní otázky ohledně predilekce. celý článek »

Nezvládnout všechno sama není hřích

Nezvládnout všechno sama není hřích

V lidském životě nastanou situace, kdy se nahromadí množství úkolů, práce nebo náročných činností, a vy budete vystavena velkému stresu. Máte několik možností, jak zareagovat – existují ženy, které v těchto a podobných situacích volí vždy stejnou reakci, a sice „já to zvládnu“. Je to nejlepší možná strategie? celý článek »

Chcete si přivydělat při rodičovské a všichni vyžadují ŽL? Začněte podnikat!

Chcete si přivydělat při rodičovské a všichni vyžadují ŽL? Začněte podnikat!

Láká vás přivýdělek při rodičovské a narážíte na nedostatečnou nabídku práce, která by byla slučitelná s péčí o malé děti? Stává se vám často, že nabídky zahrnují práci na IČO (na základě živnostenského listu)? Pokud uvažujete primárně o přivýdělku, zkuste podnikání jako vedlejší činnost! celý článek »

Dítě u zubaře

Dítě u zubaře

Vaše dítě má už několik zubů a stále váháte, zda s ním jít k zubaři? Jak by vlastně měla vypadat správná péče o chrup dítěte a jak je to s preventivními prohlídkami? Poradíme vám. celý článek »

Je velký rozdíl mít jedno dítě a dvě děti?

Je velký rozdíl mít jedno dítě a dvě děti?

Odrůstá vaše dítko a čím dál častěji se vloudí myšlenka na pořízení miminka? Přemýšlíte nad tím, co by další přírůstek do rodiny znamenal a co všechno byste museli změnit? To, že budete mít dvě děti, na některých věcech nepoznáte, v jiných oblastech se vám ale zásadně změní život. celý článek »

Táta na rodičovské

Táta na rodičovské

Na rodičovskou dovolenou odchází v drtivé většině případů v České republice ženy, muži tvoří pouhých 1,8 procent z celkového počtu osob na rodičovské. Co je k tomu vede a s jakými problémy se musí potýkat? celý článek »

Jste jako rodiče mnohdy zoufalí? Nejste sami, věřte

Jste jako rodiče mnohdy zoufalí? Nejste sami, věřte

Pamatujete si, jaké to bylo připravovat se na narození vašeho prvního dítěte? Jak jste připravovali pokojíček, chystali výbavičku, představovali si, jak budete chodit na hřiště, jak si budete společně hrát a povídat? Rodičovství ale málokdy připomíná život z reklamy a přiznat si, že realita je někdy jiná než naše představy, neškodí. celý článek »

Kdy je nejlepší čas na druhé dítě?

Kdy je nejlepší čas na druhé dítě?

Otázka, kterou řeší mnoho rodičů, kteří již jedno dítě mají. Mnohdy ji řeší dříve, než by o tomto tématu chtěli uvažovat – tedy ve chvíli, kdy si volí délku rodičovské dovolené. Kdy je nejlepší čas na to počít sourozence? celý článek »

Není školka jako školka aneb jak vybírat soukromou školku

Není školka jako školka aneb jak vybírat soukromou školku

Situace s nedostatečnou kapacit školek se sice oproti předchozímu roku o něco zlepšila, přesto řada rodičů nemá jinou volbu než dát dítě do soukromé mateřské školky. Stejně tak přibývá i rodičů, kteří si soukromou školku vybrali zcela záměrně. celý článek »

Jak vycházet s rodiči partnera?

Jak vycházet s rodiči partnera?

Rodinné vztahy jsou pro nás mnohdy zdrojem frustrace, konfliktů a někdy mohou vést až k rodinným tragédiím. Jednou z nejčastějších příčin je neshoda s rodiči partnera. Jak správně rozvíjet tento vztah, aby rodina mohla žít spokojeně? celý článek »

Vybíráme z receptů

Pečený lilek s bramboremPečený lilek s bramborem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.