Jednodílné a dvoudílné dámské plavky - s příchodem jara nastává ten správný čas vyrazit na nákupy!


19.03.2018Autor: MáMáma.cz

Jednodílné a dvoudílné dámské plavky - s příchodem jara nastává ten správný čas vyrazit na nákupy!

Jako každý rok přemýšlí ženy s příchodem teplejších jarních dnů o nákupu nových plavek na letní sezónu 2018. Ženská část populace drží různé diety, cvičí a snaží se shodit přebytečná kila či vyrýsovat postavu po vánočních svátcích a období, kdy nebyla možnost tak velkého pohybu. Otázkou je, zda zvolíte klasické dvoudílné dámské plavky, nebo dáte přednost jednodílným modelům. Zajímavou volbou jsou také oblíbené „tankiny“.

Dvoudílné dámské plavky aneb klasikou nic nezkazíte

Většina žen volí klasické dvoudílné dámské plavky. Opět je na trhu k dostání velké množství trendových kolekcí, speciálně připravených pro letošní rok 2018. Co se bude nosit? Letos budou velice módní výrazné barvy – metalické, neonové či pastelové, retro puntíky a proužky, bude se nosit spodní díl jiné barvy než vrchní díl, opět jsou trendy květované vzory, geometrické obrazce a výrazné kovové ozdoby. Poté záleží už jen na tom, co vám sluší. Na výběr jsou dámské dvoudílné plavky se zavazováním za krkem, bez ramínek nebo s push-up efektem. Spodní díl můžete volit s vyšším pasem, bokové kalhotky, s nohavičkami či dokonce tanga. Vybírejte vždy kvalitní materiály, které vám budou dobře sedět.

Jednodílné dámské plavky a tankiny skryjí nedostatky postavy

Jste-li stydlivější, neboť si se svou postavou moc nevěříte a dáváte přednost zahalenějším modelům, jsou pro vás jednodílné plavky jako stvořené. Na trhu jsou již desítky let a nikdy nevyjdou z módy. K dostání jsou i kousky, které zeštíhlují nebo propouštějí sluneční paprsky, a tak se snadno opálíte i přes plavky. Volí je také často sportovkyně, jsou totiž ideální pro skoky do vody, jízdu na tobogánech a různé vodní sportovní aktivity. Ani jednodílná verze nemusí být nudná, na e-shopu daniela-pradlo.cz najdete opravdu krásné trendy kousky. Módním hitem jsou rovněž oblíbené tankiny. Na e-shopu nabízí také podprsenky, korzety, kalhotky a noční košilky od známých značek, jako jsou Gorsenia, Mitex, Chilirose, Daniela prádlo, Konrad, Naturana atd.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Drobenkový koláč ze špaldové moukyDrobenkový koláč ze špaldové mouky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.