Je čas...


12.06.2018Autor: MáMáma.cz

Je čas...

 

Už jste zkontrolovali stav botníků, aby bylo v čem vylétnout ze školních lavic/školkových stolečků vstříc prázdninovému dobrodružství bez ukopaných a skrčených palců?

Kaštany odkvetly, bouřka konečně spláchla všechen pyl a písek ze Sahary do kanálů, čas besídek je v plném proudu, přihlášky na letní tábory odevzdány, dovolené zabookovány...

Teď je přesně ten čas na nové letní boty pro vaše dětiJe dost možné, že ty z minulého roku by s přimhouřeným okem ještě chvilku posloužily.

Ale...

Léto je dlouhé, prázdninový vzduch dětem svědčí, vytahují se za sluníčkem, rostou se zážitky a jednoho dne se vrátí z týdenního pobytu u babičky o velikost větší.

Čekání na výprodej sandálů

Vy pak budete shánět dětské letní boty na konci prázdnin, když už nebude žádný výběr a z vedlejšího regálu se vám vysmějí čokoládoví čerti. Ano, dočkáte se 10% slevy, ale ne na ty vysněné barefoot sandálky, ale na ty jediné ve vaší velikosti. Nehledě na to, že nové boty už moc neužijete a příští rok už budou vašim dětem zase malé.

Není lepší koupit padnoucí dětské letní boty hned a celé léto si v nich užít?

Právě teď najdete ještě široku nabídku letních sandálků, tenisek, kecek, pantoflí, balerínek, prozatím ještě ve všech možných velikostech. 

Tak moc neotálejte!

 

 

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Zeleninovo pohanková polévkaZeleninovo pohanková polévka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.