Proč byste si měli pořídit samolepku dítě v autě


13.10.2018Autor: MáMáma.cz

Proč byste si měli pořídit samolepku dítě v autě

Jakmile se vám narodí dítě, váš život - a někdy i uvažování - se od základu změní. Možná jste dřív milovali bungee jumping, ale teď se výškám vyhýbáte. Nebo vás uklízení až tak moc nezajímalo, ale od příchodu miminka nesmí být nikde ani smítko prachu. A s jízdou v autě je to stejné: najednou je třeba mnohem více opatrnosti. Nejen z vaší strany, ale i od ostatních řidičů.

Samolepka je upozornění, nikoliv záruka

Přesto se její pořízení rozhodně vyplatí. Je to jeden z kroků, který pomůže zvýšit bezpečnost vašich ratolestí v silničním provozu. Samolepka dítě v autě dává řidiči za vámi na vědomí, že riskantní jízdou ohrožuje život malého človíčka. Ti rozumnější si tak uvědomí, že by měli jet pomaleji a nelepit se vám na kufr. Současně tak budou lépe připraveni na nečekanou reakci z vaší strany. Může se totiž stát, že se děti začnou vzadu prát, řidička bude muset zasáhnout a přitom zabrzdí. Samolepka upozorňující na přítomnost dětí ve vozidle pomůže i tehdy, když k nehodě přece jen došlo. Při havárii si jí všimnou záchranáři a snaží se do takto označeného auta dostat co nejdříve.

Kdo chce, ať se klidně chlubí

A kdo si raději chrání soukromí, ten se chlubit nemusí. Samolepky se totiž vyrábí v obrovském spektru designů pro kluky, holky i sourozence a lze k nim doplnit jakýkoliv text o délce do 30 znaků. Často to bývají jména dětí, což někteří považují za zbytečné vykřikování soukromí do světa. Samolepky se jmény dětí ale nejsou jen již zmíněným vystavováním ratolestí světu na odiv. Přečíst si něčí jméno má totiž na jedince psychologický efekt - vaše dítě se tak stane pro neznámého řidiče namísto anonymního obrázku reálnou osobou. To samozřejmě vyzývá k ještě větší opatrnosti.

Jak si ji můžete pořídit co nejdříve?

Pokud máte nyní pocit, že byste si měli samolepky na auto se jménem dítěte pořídit raději dříve než později, rádi vám poradíme. Právě na tento sortiment se zaměřuje specializovaný e-shop samolepkyditevaute.cz, který vám kvalitní polepky doručí již do tří pracovních dnů. Na výběr máte z mnoha designů a velikostí ve 24 barvách, k nimž si můžete zadat jakýkoli text. Jsou vhodné k umístění na veškeré rovné nesavé povrchy.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kokosová buchta ze špaldové a ovesné moukyKokosová buchta ze špaldové a ovesné mouky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.