Pohádkové snění sice pod sněhem, ale přitom v teple


10.11.2016Autor: MáMáma.cz

Pohádkové snění sice pod sněhem, ale přitom v teple

Už asi není moc dětí ani dospělých, které by neokouzlila kouzelná moc sněhu a ledu. Někoho více, někoho méně, ale veselý sněhulák Olaf se protančil do našich podvědomí s naprostou lehkostí. Také slýcháte od svých dětí naléhavé: „Prosím, já chci bydlet v Ledovém království?"

Naštěstí to už našim malým snílkům můžeme splnit alespoň částečně. Na tu nejklidnější část dne je položit do dětského povlečení mezi jejich oblíbené hrdiny a dopřát jim barevné a živé sny od usnutí až po probuzení. Však se hned ráno dozvíme o jejich čerstvých zážitcích určitě jako první.

Krásné věci jsou důležité

Víme dobře, že fantazie našich ratolestí nezná hranic a že někdy stačí málo, aby se naplnila. Když jsme byli malí, také jsme snili o tom, že s námi v pokojíčku bydlí hrdinové z pohádek a filmů. Co bychom tenkrát dali za to, kdybychom se mohli zachumlat do deky s Arabelou nebo se Sandokanem! Dnes ovšem vévodí povlečení Ledové království.

Z nás jsou mezitím mámy i tátové a hledíme ještě na další okolnosti hrající při výběru takového zboží prim. Důležitá je kvalita materiálu i potisku – aby byly použity pouze ekologické barvy, aby bavlna byla dokonale propracovaná a v neposlední řadě je rozhodující i jaké má povlečení zapínání.

A kdo touze po blízkosti ledových princezen rozumí do hloubky, podpoří snahu sžít se s nimi ještě nezbytným doplňkem! Taková měkoučká dětská osuška Ledové království, do které se křehké tělíčko zabalí po vykoupání, dokáže divy. Báječně saje, nedráždí pokožku a usnadní vám přemlouvání, když se nechce z voňavé pěny ve vaně ven.

Pro malé i větší

V e-shopu Rodinnébalení.cz si můžeme vybrat z mnoha vzorů i velikostí – od těch nejmenších do postýlky až po ty větší pro děti, které už spinkají v postelích. Nápadité povlečení Frozen vás jen tak neopustí, vydrží dlouho a když už jej budete chtít vyměnit, tak jen proto, aby se v peřinkách vašich dětí hrdinové pohádky spravedlivě prostřídali.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Rýžový nákyp 12+Rýžový nákyp 12+

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.