Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození


16.11.2017Autor: MáMáma.cz

Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození

V současné době, kdy internet zasahuje do všech oblastí našeho života, je spousta věcí naprosto jednoduchá. Během těhotenství se nemusíte s pupíkem prodírat davem lidí v obchodech, zejména teď před vánočními svátky, kdy jsou obchody doslova přeplněné. Abyste nakoupila miminku nějaké pěkné oblečení a hračky, stačí usednout k počítači a vybrané produkty házet do virtuálního košíku. Potom pouze zaplatíte a vyčkáte, než vám kurýr přiveze balíček.

Jak nastávající, tak i novopečené maminky se doslova vyžívají v nakupování hraček. Avšak ne všechny hračky pro malé děti naplní vaše očekávání. Doporučujeme sáhnout především po hračkách, které rozvíjí schopnosti dítěte. Sice jsou k dostání různá zpívající zvířátka a hrající piána, ale k čemu to je, když hračky hrají samy a děti je akorát tak mohou poslouchat, nebo se na ně dívat.

Hračky rozvíjející schopnosti dětí

Od prvních dnů můžete svému dítěti nabídnout úžasné hračky, se kterými si bude zdokonalovat schopnosti. Jestliže se nechce dítě otáčet na bříško, můžete ho motivovat právě nějakou dřevěnou hračkou. Jakmile ratolest začne pérovat na čtyřech, ale stále nebude lozit, opět je nejlepší motivací hračka. Čím dál ji dáte, tím více se bude dítě snažit, aby se k ní dostalo. Hračky pro holky jsou opravdu různé, nicméně této kategorii dominují panenky. A pokud zadáte do vyhledávače “hračky pro kluky”, zobrazí se vám zase spíše auta.

Hračky z filmů potěší starší děti

S přibývajícím věkem se začne dítě dívat na pohádky, a potom maminky v obchodech neslyší nic jiného, než že jejich dcera chce malou mořskou vílu a syn některého z hrdinů, například Supermana či Batmana. Hračky z filmů patří mezi ty nejoblíbenější.

Zapomeňte na kamenné prodejny, v nichž je zboží předražené. Začněte nakupovat na internetu, protože tím šetříte čas i peníze.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Domácí omáčka ke špagetámDomácí omáčka ke špagetám

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.