Léto se blíží: Co nesmí ve vaší zahradě chybět?


12.03.2018Autor: MáMáma.cz

Léto se blíží: Co nesmí ve vaší zahradě chybět?

Venku je sice ještě chladno, nicméně horké letní dny se nezadržitelně blíží! V podstatě skoro všichni už vyhlížíme z oken a těšíme se, až rtuť teploměru stoupne k nějakým alespoň dvaceti stupňům, abychom mohli vyrazit odpočívat na zahradu. Rozhodně ale není nutné mířit ihned za prací. Vždyť právě zahrada se pro mnohé z nás stala spíše zónou relaxace a trávení příjemných chvilek s přáteli. I těm je ale zapotřebí jít naproti. Musíte si vytvořit naprosté pohodlí. Jak? Máme pro vás 3 tipy.

Pozor na nepřízeň počasí!

Léto je sice horké, nicméně absencí srážek podobně jako někde v jižní Evropě se bohužel pochlubit nemůže! Pokud aktuálně nemáte krytou pergolu, terasu nebo jiné zahradní posezení, urychleně učiňte potřebné preventivní opatření! Jaké? Kupte si nový zahradní párty stan. Máte strach, že ho ani nesložíte? Obavy odhoďte co nejrychleji stranou. Jestliže se podíváte po jednoduché nůžkové verzi, nebudete k postavení konstrukce potřebovat ani žádné nářadí či cokoli jiného!

Pohoda u bazénu nemusí být automatická

Nainstalujete-li si na zahradě bazén, ještě nemáte z hlediska pohodlí a relaxace vyhráno. Musíte totiž upravit i jeho okolí. Důležitá je příprava pevného podkladu. Optimální jsou především dřevěné terasy, případně dřevoplastové desky. Nezapomínejte ani na takové zdánlivé banality, jako jsou pohodlná zahradní lehátka. Ta se dnes vyrábí z různých materiálů typu dřeva, kovu i plastu.

Relax prochází žaludkem

Co by to bylo za odpočinek, kdybyste si nemohli dopřát něco dobrého na zub! V létě není lepšího způsobu přípravy pokrmů než grilování. K tomu ale potřebujete vybrat ten správný gril. Na trhu je jich hned několik, klasikou na dřevěné uhlí počínaje a plynovými modely konče. Výbornou volbou jsou ovšem i elektrické zahradní grily. Cenově se dostanete na stejnou úroveň jako u plynových. Navíc vám nikdy nedojde bomba. Elektřinu už dnes vypínají minimálně.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Domácí zmrzlina MíšaDomácí zmrzlina Míša

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.