Perfektní dárky pro dospělé přináší skutečné potěšení


28.03.2018Autor: MáMáma.cz

Perfektní dárky pro dospělé přináší skutečné potěšení

Lámete si marně hlavu s výběrem dárku pro svého partnera či partnerku? Nebo chcete potěšit kamarádku na rozlučce se svobodou skutečně nevšedním překvapením? Možná by nebylo na škodu prozkoumat nabídku erotických pomůcek, které mohou udělat radost, oživit partnerské vztahy a připravit obdarovanému nezapomenutelnou noc plnou vášně a experimentování.

Erotický dárek nadchne každou vášnivou duši

Dárky pro oživení sexuálního života mohou být jemně provokativní nebo zcela bez zábran. Pokud vybíráte z erotického sortimentu dárek pro partnera či partnerku, určitě přitom budete myslet tak trochu i na sebe. Vždyť to lechtivé překvapení, kterým ho obdarujete, se bude týkat i vás. Jednoduché sety pro erotické role patří mezi nejoblíbenější pro množství zábavy i podnětů, které díky nim lze prožít. To stejné platí i pro dráždivé kostýmky a spodní prádlo. Svůj protějšek však můžete překvapit také erotickou pomůckou, která mu otevře nové obzory.

Erotické zboží, které prostě musíte mít!

Při výběru erotického dárku nezapomínejte na preference svého protějšku i své vlastní. Těžko uděláte radost něčím, co s ním nebudete chtít později sdílet. Vždyť nakonec největší radost bude právě to, že se nebudete bát dárek vyzkoušet společně. Ideálním výběrem je vibrátor v multifunkčním provedení, Venušiny kuličky, afrodiziakální oleje nebo lehká bdsm sada. Pokud chcete zajít ještě dál, mohli by se vám zalíbit rady „jak na žhavý sex“. Najdete v nich spoustu inspirace pro ozvláštnění partnerského sexu s typy na některé divočejší erotické pomůcky, které vám v tom pomohou.

Dárky, které potěší oba partnery

Pravidelné sexuální uvolnění přispívá k psychické pohodě a také k dosažení intimního zdraví, které je důležité především u žen. Zdravá sexualita je spojená s rozmanitými představami, které vám může sexshop splnit i v případě, že se sami stydíte. Nakoupit zde totiž můžete přes internetový obchod, který je při odesílání vybraného zboží absolutně diskrétní i nápomocný v případě, že si s výběrem nebudete vědět napoprvé rady.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Zeleninovo pohanková polévkaZeleninovo pohanková polévka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.