Udělejte radost svému muži novým oblečením


10.03.2019Autor: MáMáma.cz

Udělejte radost svému muži novým oblečením

Na jaře si spousta žen dopřává nové krásné kousky do svého šatníku. Nechybí nám trendy sukně, šaty, kabátky, svetry... Ale co pánové? I naši muži by si s příchodem jara měli obměnit šatník a zařadit do něj svěží barvy, které je rozzáří, starší omladí, mladým padnou jako ulité. Pokud si nejste jisti velikostí, nekupujte kalhoty a košile. Vsaďte na trička, mikiny, barevné ponožky nebo třeba svetr. Většině mužům padne velikost XL a pokud se stejně netrefíte, snadno oblečení v dnešní době vyměníte.

Které oblečení pánové užijí?

Nemá smysl pořizovat něco, co váš protějšek nenosí a nosit zřejmě nebude, ani když ho budete chtít přinutit tím, že tento kus oblečení pořídíte. Drtivá většina mužů však nosí barevná trička. Hodí se jak na doma, tak do společnosti. Stačí zvolit vhodné typy.

Oblíbenými tričky jsou modely s obrázky. Dá se tak vyjádřit nositelova záliba ve sportu, pití zlatého moku, záliba v práci nebo domácím mazlíčkovi, vtip i smysl pro humor. Právě taková trička s potiskem, kterým nechybí důvtip a sílu mají v jednoduchosti, najdete na webových stránkách bastard.cz. Ať už je váš muž zanícený „ajťák“, „samorost“, lenošný typ, kutil, nešika… to pravé triko zajisté vyberete.

Dalším druhem oblečení, jež využijí mladí i starší, jsou pohodlné pánské mikiny. Důležitý je příjemný materiál, který je zároveň kvalitní, dobře střežený tvar a slušivě zvolená barva. Červené, černé, zelené, modré… mikiny s kapucí a legračním potiskem na stránkách bastard.cz nechybí. Ať už je váš muž drobný nebo je ho „kus“, snadno vyberete vhodnou velikost. Ani malí chlapci neodejdou s prázdnou. Budete-li jim chtít udělat radost stejným trikem jako bude mít jejich tatínek, tady si můžete vybat.

Jděte s trendy jara

Letošní jaro nahrává jasným barvám. Pokud je váš partner tmavší, zvolte světlý typ oblečení, bude mu náramně slušet. Pokud je světlejší, vsaďte na evergreeny jako je tmavě modrá, tmavě zelená, černá nebo tmavě šedá. Ani červené se nevyhýbejte. Pánům velmi sluší a v mnoha jejich šatnících chybí, což je škoda.

Prohlédněte si sami nabídku e-shopu bastard.cz a udělejte radost celé rodině. Ve společnosti i na rodinné oslavě s kousky z tohoto obchodu zajisté zabodujete.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

TortilaTortila

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.