Jazyková intenzivní péče


28.02.2017Autor: MáMáma.cz

Jazyková intenzivní péče

Jazyková škola Plzeň nabízí komplexní jazykové služby na špičkové úrovni, a to již od roku 1998. Tato společnost disponuje nejen kvalitativní úrovní služeb, ale také kvantitou poskytovaných jazyků. Jazykové centrum se skládá z několika sektorů. Patří sem překladatelské služby a korektury, tlumočnické centrum, studium v zahraničí, pomaturitní studium a další. Firma navazuje spolupráci s výhradně odbornými pracovníky, díky kterým lze klientům zajistit profesionální přístup a prestižnost daných služeb.

Forma výuky pro každého

Jazykové kurzy Plzeň jsou zde pro každého, kdo se rád učí novým věcem a rozvíjí svou osobnost. Studium jazyků je právě takovou záležitostí, jež dokáže přispět vzdělávací úrovni klienta a zároveň je příjemnou formou trávení volného času. V bohaté nabídce studijních programů se nachází celá řada jazyků, které se vyučují pomocí skupinové, individuální či firemní výuky. Jsou zde k dispozici například kurzy angličtiny v Plzni nebo kurzy němčiny v Plzni.

Široká škála jazykových dovedností

Na internetových stránkách společnosti se lze zapsat k jednotlivým kurzům pomocí online formuláře, jenž zahrnuje i krátký test pro lepší zařazení jednotlivce do skupiny dle úrovně jazyka. Klienti se mohou jednoduše přihlásit hned k několika studijním programům, mezi něž se řadí kurzy ruštiny v Plzni, kurzy italštiny v Plzni či kurzy španělštiny v Plzni. Tento způsob komunikace šetří čas na obou stranách, který může být dále věnován intenzivnímu studiu jazyka.

Metodika vzdělávání

Dlouhodobým cílem této společnosti je rozvíjet každého, kdo má zájem o zdokonalení svých jazykových dovednosti. Právě proto je studium zaměřené na kombinaci komunikační a lexikální metody, aby byl při výuce aktivně zapojen každý jedinec. Studenti této školy se díky prezentacím, představování a každodennímu jednání rychle naučí nové slovní zásobě, která jejich úroveň povznese o patřičný stupeň výše.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Hrachová kaše s debrecínkou a chlebemHrachová kaše s debrecínkou a chlebem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.