Chybí vám peníze před výplatou? Jak je lze získat výhodně a rychle


09.05.2017Autor: MáMáma.cz

Chybí vám peníze před výplatou? Jak je lze získat výhodně a rychle

Období před tím, než vám přijde plat, je většinou docela nepříjemné. Poměr mezi příjmy a výdaji domácnosti totiž nemusí být zrovna příznivý. Pokud výdaje začnou příjmy převyšovat, problém je na světě. Mnohdy to člověk zjistí právě až několik dní před výplatním termínem. Jak z celé situace ven? Alternativ se nabízí hned několik. Ne všechny jsou ale určeny právě vám. Některé půjčky mohou být také značně nevýhodné! Co vše se tedy nabízí?

Když rodina ani známí nepomohou

Většina z nás se nejprve při finančním nedostatku obrací na rodinu, případně na své přátele, jež jsou movitější a dokážou nabídnout peněžní injekci. Pokud vás ale i nejbližší odmítnou, je nutné obrátit se na profesionály. Asi nejčastěji volíme banky. Těch je u nás spousta. Rychlá půjčka u některé z nich ale nemusí být samozřejmostí. Její realizaci si bankovní domy podmiňují mnoha kritérii, jež potřebuje žadatel splnit. Jmenovat bychom mohli prokázání pravidelného příjmu, bezdlužnost a mnohé jiné záruky dostatečné bonity. Spousta zájemců z banky odejde s nepořízenou.

Expresní nebankovní půjčky

V online světě na internetu jsme všichni bombardováni nabídkami nebankovních společností. Ty často slibují skoro modré z nebe, nicméně realita je odlišná. Vysoké úroky a poplatky mohou dohnat zájemce o půjčku postupně až do dluhové pasti a následně k osobnímu bankrotu. Existují ovšem i služby, které se vyplatí. Jeden takový rychlý způsob jak se dostat k financím vám poradíme.

Čerpejte peníze dle potřeby

Naším tipem je flexibilní úvěr Credit Limit od společnosti Ferratum Bank. Získat díky němu lze až 35 000 korun. Principielně funguje stejně jako revolvingový úvěr anebo kontokorent. Platit budete při čerpání finanční sumy. Denní úrok je stanoven na 12,5 %. Oproti standardním nebankovním mikropůjčkám takto můžete uspořit až 33 %.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Domácí pizzaDomácí pizza

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.