Šetřete díky slevovým kuponům, promo akcím nebo slevám od jednotlivých prodejců


07.11.2017Autor: MáMáma.cz

Šetřete díky slevovým kuponům, promo akcím nebo slevám od jednotlivých prodejců

Nakupujeme denně a pořizujeme nejen věci každodenní potřeby, ale i zboží, jež nám bude sloužit po mnoho let. Před nákupem se rozhodujeme dle výrobce, kvality zboží, záruky, funkcí, ale také ceny. Jestliže máte promo kupon od daného výrobce, můžete jej uplatnit a mít zboží levněji. Že nevíte, kde takové kupony sehnat? Stačí navštívit specializovaný portál PromoKupon.cz.

Někdy vám kupony přinesou slevu v řádu stovek korun, ti, kdo se je ale naučí využívat naplno, mohou ušetřit i tisíce korun měsíčně. Slevy, akční ceny a promo kopy jsou totiž nabízeny od největších prodejců u nás, jako je Alza, Kasa.cz, AirBNB, Wedos, FootShop a další. K využití slev, o nichž se dozvíte na PromoKupon.cz stačí přejít na stránky daného prodejce a dozvědět se víc. Akce jsou vždy platné, PromoKupon.cz dokonce pořádá „hon“ na své neplatné akce a pokud takovou najdete a označíte ji palcem dolů, vyplatí vám odměnu 100 Kč.

Slevy a akce přímo vám na míru

Nakupujete online výhodně například zboží pro děti? Ať už jde o hračky, pleny, oblečení či cokoli jiné. Nebo třeba vybavujete svoji domácnost a zajímá vás vše do kuchyně, koupelny, ložnice… PromoKupon nabízí šikovnou věc, oficiální Chrome rozšíření v podobě Zlevňovače. Ten vám bude zobrazovat akční nabídky a slevové kupony na aktuální zobrazenou stránku. V průměru je jich aktuálních najednou cca 500, což je úctyhodné. Nejsou zaměřena na jedno odvětví, ale plošně křížem krážem přes české a slovenské internetové služby a e-shopy.

Zlevňovač bude hlídat, kolik kuponů a slev můžete využít. K využití akce přitom nepotřebujete nic, jen ji „rozbalit“ a použít.  Určitě oceníte i to, že tím, že ho budete používat nebudete obtěžováni žádnými upozorněními nebo reklamami, jako to bývá u konkurence. Nesbírá totiž vaše osobní data.

Nemarněte čas pracným hledáním slev a promo kupónů. Využijte ho účelněji a hezčeji s vašimi nejbližšími. O slevy se postará Zlevňovač, nebo je najdete přehledně na stránkách PromoKupon.cz. Navštivte je a přesvědčte se sami.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Mexická pánevMexická pánev

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.