Uvařte skvělé jídlo podle videoreceptu. Výsledek bude skvělý


01.03.2018Autor: MáMáma.cz

Uvařte skvělé jídlo podle videoreceptu. Výsledek bude skvělý

Už jste někdy zkusily uvařit jídlo podle klasického receptu? Drtivá většina žen to vyzkoušela, jen málokdo má totiž tolik nápadů, zkušeností a neustálé zásoby informací ke všem ingrediencím a jejich použití, že by nový recept nehledal.

Zkusily jste i přípravu jídla podle videoreceptu? Jestli ne, určitě to zkuste. Zjistíte, že se podle něj nedopustíte chyby, které je snadné udělat, pokud názorný vzor nemáte. Navíc také uvidíte, čím vařící pokrm připravuje, v čem vaří, jak s jídlem manipuluje…

Za pár minut uvařeno

Na webových stránkách receptyprokazdeho.cz najdete videorecepty, které jsou zrychleny a za +- 2 minuty se podíváte na průběh přípravy od začátku do konce. Báječné je, že ingredience jsou přímo ve videoreceptu vepsány, i když jsou uvedeny i v seznamu při něm. Vidět průběh a číst průběžně i krátké důležité sdělení je nejlepším způsobem, jak vaření toho či onoho jídla správně pochopit.

Recepty mnoha chutí

Máte chuť na sladké jídlo, nebo jej chcete připravit vašim dětem? U sladkých jídel je předem téměř jasné, že děti neodmítnou. Připravte jim např. chutné a vzhledově lákavé zapečené palačinky s tvarohem. I k nim je na zmiňovaném webu videorecept.

Pokud hledáte jídlo s obsahem masa, zkuste třeba recept na panenku plněnou sušenými rajčaty a bazalkou. Spojuje chuť kvalitního masa, chutných sušených rajčat a oblíbené bylinky bazalky. Patří k těm méně známým, je dobrou volbou i na sváteční událost.

Zapojte se do soutěže

Receptyprokazdeho.cz nejenže neustále přidává nové, zajímavé návody na přípravu pokrmů, ale chce návštěvníky i bavit. Přináší soutěž o hodnotné kuchyňské pomocníky, které můžete vyhrávat každý měsíc. Stačí, když zašlete do redakce svůj oblíbený nebo lahodný recept a on bude vybrán jako nejzajímavější, je výhra vaše.

Neobejděte ani záložku „Články“. Dozvíte se z nich mnoho informací o mýtech, přečtete si užitečné rady, inspirujete se…

Zavítejte na barevný, hravý a živý web, který si určitě přidáte do svých oblíbených stránek.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Těstovinový salátTěstovinový salát

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.