Nexon White 2018 a Nexon Black 2018: Spolehlivé stojanové ventilátory s dálkovým ovládáním


06.06.2018Autor: MáMáma.cz

Nexon White 2018 a Nexon Black 2018: Spolehlivé stojanové ventilátory s dálkovým ovládáním

Dlouho očekávané léto je už v plném proudu. Všichni jsme se na něj těšili, nicméně trávit jej u bazénu anebo v chladném sklípku neustále nejde. I vy jste bezesporu nuceni pracovat anebo trávit čas jinak v místnostech, kde je prostě a jednoduše velké horko. Jak ho eliminovat? Vcelku jednoduše. Instalací klimatizace. Ta je ovšem vcelku drahá, a to jak z hlediska provozu, tak i nákupní ceny. Navíc někdy způsobuje i nachlazení. Právě z těchto důvodů se vyplatí vsadit na moderní ventilátor. Pokud nevíte, který byste si měli vybrat, jste na správné adrese. V následujících řádcích se zaměříme na modely Nexon White 2018 a Nexon Black 2018. Jedná se v podstatě o jednu variaci ventilátoru ve dvou barevných provedeních.

Elegantní ovládání a vysoký výkon

Už jste si někdy v létě chtěli zapnout ventilátor, ale byli jste líní k němu jít a zapnout ho? Určitě ano. Oba dva zmiňované modely jsou vybaveny dálkovým ovládáním, takže získáte maximální komfort obsluhy. Výkon 65 W je naprosto dostačující a bez problémů si vytvoříte v místnosti velmi příjemnou atmosféru. Volit můžete celkem 3 rychlosti a také 3 základní módy. Výbornou volbou je třeba noční režim, kdy stojanový ventilátor vydává minimální zvuk. Jinak lze zvolit i oscilaci, v jejímž rámci se přístroj pohybuje v různých pozicích, a to vertikální, horizontální či osmičkové. Samozřejmostí je také časovač. Vypnutí si nastavíte dle potřeby.

Bytelná pevná konstrukce a elegantní design

Pamatujete si na mnohé ventilátory, které se už při ovládání různě nakláněly a padaly. U Nexonu White 2018 a Nexonu Black 2018 nic takového v žádném případě nehrozí. Kruhová základna a velmi pevné tělo ventilátoru zajistí maximální stabilitu. Vzhledově obě varianty stoprocentně nezklamou. Hodí se jak do kanceláře, tak i pro domácí využití.

A kde oba typy ventilátorů koupit?

Ať už se vám zamlouvá jakýkoli zmiňovaný model ventilátoru, můžete si ho zakoupit v online drogerii Xantea. Dopravu budete mít zcela zdarma.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Křenová omáčkaKřenová omáčka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.