Večerní kurzy angličtiny mohou změnit i váš život


28.07.2018Autor: MáMáma.cz

Večerní kurzy angličtiny mohou změnit i váš život

Znalost angličtiny je v dnešním světě v podstatě nutností, nicméně v naší republice je stále dost lidí, kteří neumí ani základy. Jejich hlavním argumentem je, že za jejich doby se angličtina neučila. Ano, to je sice pravda, ovšem nikdy není pozdě s tím něco začít dělat. Na jazykové kurzy se můžete zapsat v každém věku a právě po dětech je ideální příležitost.

Kurzy angličtiny se dají sehnat ve všech větších městech. Někde působí i soukromí lektoři, což je určitě šance, jak uspět rychleji, ale musíte počítat s vyšší investicí. Toužíte-li po klasických kurzech, raději se zapište do jazykové školy.

I jako maminka si čas najdete

Maminky malých dětí mají sice situaci ztíženou, avšak i ty si čas mohou najít, pokud jen trochu chtějí. Každá jazyková škola myslí na pracující a časově vytížené lidi, proto nebude problém najít si večerní kurzy v době, kdy může potomka pohlídat tatínek nebo prarodiče.

V Praze lze chodit třeba na kurzy Institutu jazykového vzdělávání. Vyučují už 15 let, sídlí v centru na Václavském náměstí a mají opravdu bohatou nabídku. Každoročně u nich studují tisíce studentů, otevírají mnoho kurzů, takže si určitě najdete ten, který vám bude časově vyhovovat.

Důvodů, proč se učit anglicky, je nespočet

Jestli stále váháte, zda si kurzy angličtiny zapsat nebo ne, klidně váhejte. Máte ještě trochu času, zimní semestr startuje v září. Každopádně pro vás máme pár důvodů, které by vám mohly pomoci rozhoupat se.

· Dobrá znalost angličtiny zvýší vaši cenu na trhu práce a možná vám umožní dělat zaměstnání, o němž se vám nikdy ani nesnilo.

· Budete stačit svým dětem, až se budou učit anglicky ve škole, pomůžete jim při domácích úkolech.

· Konečně si užijete anglické/americké filmy a knížky v originálním zpracování.

· Cestování pro vás bude snazší.

Tak na nic nečekejte a zapište si jazykové kurzy Praha. Nemusíte si nakonec vybrat jen angličtinu, každý cizí jazyk se hodí.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Těstovinový salátTěstovinový salát

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.