Nový vzhled dětského pokoje bez stavebních úprav


10.03.2019Autor: MáMáma.cz

Nový vzhled dětského pokoje bez stavebních úprav

Nejen obývací pokoj, ložnice rodičů nebo třeba kuchyně chtějí tu a tam pořádně pozměnit. Také dětský pokoj si po pár letech žádá změnu. Děti rostou, jinak proto vypadá pokojík novorozence, jinak školáčka a jinak dítka v pubertě. Chcete-li udělat vašim ratolestem radost a dát nový kabát jejich pokojíku, nemusíte ihned uvažovat o stavebních úpravách, výměně dveří, výmalbě a dalším větším zásahům. Postačí, když pořídíte nový bytový textil. Který? Nechte se inspirovat.

Změna během pár hodin

Velkou změnou v pokoji bude, když dětem pořídíte nové postele a psací stůl. Je to ale nákladná investice. Stejné viditelné a velké změny dosáhnete i když na podlahu koupíte nový koberec. Dětské koberce s pohádkovým motivem mají rády maličké i větší holky a kluci. Díky oblíbeným hrdinům si na koberci rádi pohrají, postavičky mohou do hry zapojovat, mohou si s nimi povídat… Menším se jistě budou zamlouvat hrdinové z pohádek jako Krtek, včelka Mája s Vilíkem, autíčka z pohádky Cars, nešikové Pat a Mat a další. Větší děti potěšíte třeba Marvelovskými hrdiny z Avengers, princeznami z pohádky Frozen…

Dalším textilem, který do pokoje vnese nový nádech jsou záclony. Nejhezčí záclony pro děti jsou barevné, ať už s květy, obrázky aut, postaviček, zvířátek, nebo třeba hrdinů z pohádek. K dostání jsou záclony s myšákem Mickeym, s Elzou z Frouzen, se Sofií 1., s různými princeznami, ale také s Nemem a Doris, s Minnie nebo s autíčky z Cars. Výběr je ale mnohem širší, stačí zavítat na internetové stránky sradostou.sk.

Nakupujte pod jednou střechou

Na uvedených webových stránkách najdete nejen hotové záclony a závěsy, ale také koberce, deky, nábytek, fototapety, budíky a mnohé jiné. Načerpáte zde inspiraci, zjistíte, co je ve světě interiérového vybavení nové a zboží, které zde pořídíte, vám bude spolehlivě sloužit po mnoho let.

Udělejte radost dětem i sobě a změňte vzhled jejich pokojíku za pár korun a za krátkou dobu. Uvidíte, jak budou jásat a v pokojíku budou trávit rády svůj volný čas i klidný spánek.

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Cuketová polévkaCuketová polévka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.