Moderní nábytek prozáří váš byt


02.07.2019Autor: MáMáma.cz

Moderní nábytek prozáří váš byt
Jste už delší dobu nespokojeni s tím, jak to u vás doma vypadá, a pociťujete, že je konečně čas na změnu? Nebo zažíváte naprosto opačnou situaci a teprve vás čeká zařizování úplně nového bydlení? Mrkněte se na několik tipů, jak svůj byt zařídit útulně a zároveň moderně.

Mějte jasnou vizi a realizujte ji

Hned na začátek, než začnete s jakýmkoliv nakupováním, si uvědomte, s čím vlastně pracujete. Jde totiž o to, že jinak budete zařizovat malý byt o dvou místnostech a jinak rodinný dům. Nyní se zamyslete nad tím, co vás vždy lákalo. Přitahují vás spíše světlé barvy? Výborně, tak s chutí do toho! Začněte si vybírat různé komody, skříně a police, a vizualizujte si v hlavě, jak budou jednotlivé místnosti vypadat. Dost také pomůže, když si nakreslíte malý náčrt.
 
Při výběru jednotlivých kousků nábytku však dbejte na pár důležitých pravidel. Vzhled každé místnosti by měl být jednotný a působit uceleným dojmem, protože jinak se vytoužený vzhled estetické moderní domácnosti nedostaví. Stejně tak není dobré, pokud jsou pokoje přeplácané. Myslete na volný prostor a nechte místnost "dýchat".

Nezapomínejte na doplňky

Šikovnými pomocníky, co dokážou dodat bytu tu pomyslnou třešničku na dortu, jsou bezpochyby různé typy doplňků. Jestliže se rozhodnete ladit celou domácnost například do bílé, bude sice finální výsledek ucelený a jednotný, avšak taktéž poměrně studený a nudný. Naopak přidáte-li bytové dekorace a doplňky, rázem mu dodáte šmrnc. Stačí několik pokojových rostlin, držák na noviny a obraz, nic přehnaného, co by mohlo zbytečně lapat prach.
 
Široký výběr nábytku a bytového sortimentu naleznete například u společnosti ATAN nábytek. Jedná se o spolehlivého dodavatele s 24letou tradicí, u něhož si vyberete vše od rohožky do předsíně až po jídelní stůl. Dopřejte si konečně bydlení, po jakém jste vždy toužili a vytvořte prostředí, do nějž se budete vždy s chutí rádi vracet.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Míša řezyMíša řezy

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.