Potěšte děti na jejich akci zajímavými zábavnými atrakcemi


12.07.2019Autor: MáMáma.cz

Potěšte děti na jejich akci zajímavými zábavnými atrakcemi

Den dětí již sice byl, ale i přesto se celé léto koná spousta akcí, na kterých se snažíme dětem udělat radost zábavou, která je nadchne. A nejen v létě, i podzim láká počasím k dětským akcím, ať už pořádaným školkou, školou či městy a vesnicemi. Dokonce se stále častěji setkáváme i s rodinami, které se rozhodnou překvapit děti v den narozenin a na den pronajmout dvě, tři atrakce.

Ať už vás čeká jakákoli událost, na níž bude spousta dětí, určitě využijte pronájem atrakce. Je jich dostatek a s různým zaměřením na venkovní dovádění i hru uvnitř domu. 

Zaměřeno na nejmenší děti

 

Důležité je zamyslet se nad tím, jak staré děti na připravované akci očekáváte. Pokud přijdou ty nejmenší, určitě jim uděláte radost skákacím hradem. Zabaví holčičky i kluky, rodiče budou moci přihlížet opodál a moci si na chvilku vydechnout, popovídat. Nafukovací atrakce mohou mít mnoho podob, což uvítají všichni, kdo chtějí dětem připomenou oblíbené postavičky, zvířátka a podobně. Což takhle nafukovací hrady s Mickey Mousem? Nebo raději s motivem kravičky?

Oblíbené jsou i nafukovací skluzavky. Tady mohou najít zábavu všechny děti chodící do školky, ale i větší děti, které chodí na první stupeň. Samozřejmě záleží na tom, jak dlouhou nebo „náročnou“ skluzavku si pronajmete. V nabídce jsou i dvoj-skluzavky, kupříkladu Titanic nebo motiv filmu Auta.

Dopřejte dětem možnost soutěžit

 

Děti mají velmi rády soutěže. Rády porovnávají své výkony, za odměnu pak dostanou sladkost či něco jiného. Je dobré mít atrakci, která zajistí, že se děti zapojí sportovně. K takovým patří lezecká stěna. Děti si vyzkouší, jak rychle dovedou lézt, jak silné ruce a nohy mají, jak jsou nebojácné, co se týče výšky atd.

Klukům uděláte obrovskou radost, pokud na dětský den pronajmete simulátor motorky. Který kluk by si přece nepřál stát se na chvíli motorkářem, „řezat“ zákruty, jet na plný plyn, to vše ale s vědomím, že se nic nemůže stát.

Čím dříve vytouženou atrakci rezervujete, tím lépe. Dětských akcí je spousta a byla by věčná škoda, kdyby jste nemohli zajistit tu, kterou jste si velmi přáli.

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

PerníčkyPerníčky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.