Potěšte praktickými dárky novorozence i maminku


10.10.2022Autor: MáMáma.cz

Potěšte praktickými dárky novorozence i maminku

Narodilo se dlouho očekávané miminko? Potěšte malým dárkem v porodnici jak nového občánka, tak i maminku. Máme pro vás několik tipů na dárky, které novopečení rodiče určitě ocení.

Nepostradatelná výbavička pro miminko

Základem každé výbavy je praktická deka pro miminko z přírodních materiálů. Doporučujeme se zaměřit zejména na dětské bambusové a bavlněné deky s certifikací OEKO-TEX STANDARD 100, díky které máte jistotu, že jsou deky vyrobené ze zdravotně nezávadných materiálů.

Deku pak rodiče využijí nejen na přikrytí drobečka, ale třeba i jako hrací podložku nebo jako deku do kočárku.

Dalším praktickým pomocníkem, zejména pro rodiče už trochu starších dětí, je bryndáček s rukávy. Rukávy totiž zakryjí nejen trup, ale také ruky malého strávníka, takže nemusíte po každém jídle drobečka převlékat. A pokud má vámi vybraný bryndák i kapsu, dáváme mu plusové body. Díky kapse totiž neskončí zbytky jídla na zemi a vás nečeká náročný úklid.

Pohodlí i pro maminku

Odměnu za přivedení dítka na svět si bezpochyby zaslouží i novopečená maminka. Radost jí bezesporu udělá masážní kartáč na tělo. Kartáč z přírodních materiálů se postará o zmírnění pocitů únavy, prokrvení pokožky i odstranění odumřelých buněk.

Masáž navíc není časově náročná a mamince ji může dělat šťastný tatínek. Rodiče si tak vytvoří pěkný ranní či večerní rituál. Není přece nic lepšího než zrelaxovaná maminka.

Dárky pro maminku i děťátko seženete na českém e-shopu MOONBABY. Jeho majitelé pečlivě vybírají každý kousek do nabídky, takže se můžete spolehnout, že vždy pořídíte kvalitní zboží.

 

 

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

LoupáčkyLoupáčky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.