Pronájem dodávek v Ostravě a Praze snadno a online


24.11.2022Autor: MáMáma.cz

Pronájem dodávek v Ostravě a Praze snadno a online

Čeká vás náročné stěhování, během něhož budete muset převážet spoustu nábytku a dalších věcí? Pak si jistě nevystačíte s osobním automobilem. Větší předměty by se do něj ani nevešly, navíc byste museli jezdit sem a tam hned několikrát, což by vás stálo dost peněz kvůli spotřebě paliva. Nehledě na fakt, že stěhování nemusí být jen o pár kilometrech, ale klidně přes půlku republiky. Co tedy dělat?

Na stěhovací služby není vždy spolehnutí

První možností je zajistit si stěhovací službu. Jenže ta obvykle vyjde poměrně draho, navíc je zde určité riziko poškození věcí během přepravy cizími osobami. A to není zrovna příjemná představa, byť by byl celý převoz řádně pojištěný. Efektivnější řešení představuje zapůjčení dodávky.

K pronájmu větších vozidel třeba jen na den, ale klidně i na delší časový úsek, se dají využít služby společnosti Van2go. Její hlavní lokalitou je pro pronájem dodávek Ostrava, další pobočku má pak v hlavním městě, vizte pronájem dodávek Praha.

Férové podmínky pro pronájem dodávky

Pakliže si pronajmete dodávku u zmíněné firmy, máte jistotu, že se už při sjednání dozvíte konečnou cenu, nejsou zde žádné skryté poplatky, jako je tomu často v případě jiných firem. Velkou výhodou je rychlé a pohodlné vyřízení, které lze provést online, a to 24 hodin 7 dní v týdnu. Sami si přitom určíte místo, kam chcete vůz přistavit, takže nemusíte jezdit přímo na některou z poboček společnosti.

Van2go nabízí dodávky všech možných rozměrů. Záleží tedy jen na vašich konkrétních požadavcích a potřebách. Důležité je zmínit i pojištění. Veškerá vozidla jsou při zapůjčení řádně pojištěna. Pokud se náhodou stanete účastníky dopravní nehody, platíte pouze do výše spoluúčasti.

Na pronájem dodávky potřebujete v zásadě jen patřičné řidičské oprávnění, tedy skupinu B. Jistě vás zajímá, jak je to s platbou za kilometry. Určitě oceníte denní limit pro kilometry zdarma. Za vypůjčení vozidla nemusíte platit kauci, takže není zapotřebí počítat s nějak extrémně vysokými počátečními náklady.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kokosová buchta ze špaldové a ovesné moukyKokosová buchta ze špaldové a ovesné mouky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.