Všichni chceme být efektivní a věci si ulehčit. Pojď se podívat pod podkličku toho nejzajímavějšího. Jak si všechno co nejvíc usnadnit, mít čas pro sebe a vytěžit z času s dítětem co nejvíc.

Recykluj své oblečení

Recykluj své oblečení

Každá žena by si měla čas od času protřídit svou šatní skříň. Při tomto třídění se určitě najde pár kousků, které už se nedají znovu obléct, protože buďto vyšly z módy anebo vám už prostě nesedí. Největším problémem pak přichází otázka, co udělat s těmito kousky oblečení? celý článek »

Účinná pomoc proti kašli

Účinná pomoc proti kašli

Letos je skutečně tuhá zima, jakou jsme u nás už dlouhá léta nezažili, a o které mluví naši prarodiče a praprarodiče. Venku je stále spousta sněhu a teploty se pohybují hluboko pod bodem mínusu. Tak to trvá již několik týdnů a stejné počasí máme nadále očekávat. I když to napohled vypadá krásně a příznivci zimních sportů můžou být skutečně nadšenější, taková zima s sebou přináší i mnoho mínusů. Velmi často se totiž stane, že prochladnete, nebo na vás nějaký bacil skočí z někoho jiného. Mezi nejběžnější příznaky nachlazení patří kromě rýmy také kašel. celý článek »

Topení pomocí dřevěných briket

Topení pomocí dřevěných briket

V tomto chladném a sychravém počasí je asi pro každého tou nejlepší představou zachumlat se někde v teploučku do deky a nic moc nedělat. O to krásnější je nicnedělání a lenošení, když před sebou máte obrázek hořícího a praskajícího dříví v krbu. Abyste si však mohli v krbu zatopit dřívím a užít si tak příjemnou atmosféru, zabere to zpravidla spoustu práce. Dřevo musíte buď pracně sami sehnat, nasekat, nařezat a především nechat pořádně vyschnout. Další variantou je ho draze kupovat, a i tak si nasekat alespoň malé třísky na podpal. V současné době se proto stále více oblíbenými stávají dřevěné brikety, které se však výborně hodí i pro topení v kamnech či kotli. celý článek »

Dřevo stále patří k oblíbeným palivům a má to svůj důvod

Dřevo stále patří k oblíbeným palivům a má to svůj důvod

S nadsázkou se říká, že nejlevnější je topit kradeným dřevem. V dobách, kdy se lidé obávají vzrůstajících cen plynu a elektřiny je však nejvýhodnější i koupené dříví. A to nejen kvůli ceně, má totiž spoustu dalších výhod. celý článek »

Na co se zaměřit při výběru ručníků a osušek?

Na co se zaměřit při výběru ručníků a osušek?

Zdá se to jako banalita, ale i při výběru ručníků a osušek bychom měli přemýšlet, co bude nejlepší. Pojďte se podívat, jaké parametry jsou důležité a jak správně postupovat. Řeč bude nejen o materiálu a rozměrech, ale i o vhodném designu. celý článek »

Vybíráme psa do rodiny. Jaké plemeno se hodí?

Vybíráme psa do rodiny. Jaké plemeno se hodí?

Plánujete pořízení nového domácího mazlíčka, ale nevíte, jaké plemeno bude nejlepší? Výběru je potřeba věnovat zvláštní pozornost, protože na konci získáte nového člena rodiny, který s vámi může žít klidně i deset a více let. Co všechno by měl splňovat pes do rodiny a co bude nutné zajistit před příchodem malého štěňátka? To vám poradíme v tomto článku. celý článek »

Mimoni pro radost nejen dětem

Mimoni pro radost nejen dětem

Žluté postavičky se staly fenoménem této doby. Snad každé dítě, a nejen dítě, je zná a miluje. Chcete svým dětem dopřát jejich oblíbené seriálové hrdiny v podobě dětského povlečení? Mimoni jsou zcela jistě trefa do černého. Nemusíte kupovat jen hračky, které za čas budou stát někde v koutě. Pokud dětem pořídíte praktické věci s tematikou, jež je zajímá, uděláte jim radost. Není nad dárky, které potěší. Hlavně když jsou praktické a kvalitní. celý článek »

Řešíte lepší bydlení? Může vám pomoct výhra v loterii

Řešíte lepší bydlení? Může vám pomoct výhra v loterii

Každý rodič si přeje, aby jeho děti vyrůstaly v hezkém domě, který bude útulný, v němž budou mít svůj pokojík zařízen dle svých představ a budou se v něm cítit dobře. Rodiče si zase představují, jak by mohly vypadat kuchyně, ložnice, koupelny, zahrada a vše další. celý článek »

Je půjčka bez registru opravdu pro každého?

Je půjčka bez registru opravdu pro každého?

Na každou půjčku je nutné nahlížet z pozice věřitele, tedy toho, kdo půjčku poskytuje, no a z jeho pohledu je každá půjčka investicí. Jednoduše řečeno má věřitel nějaké volné peníze, které poskytne dlužníkovi a ten mu je s patřičným úrokem, tedy ziskem pro věřitele, vrátí. Do výše úroků by měl ovšem věřitel zanést všechna rizika, která by mohla jeho investici ohrozit, tedy možné prodlevy dlužníka při vracení, potenciální dobu strávenou na vymáhání dlužné částky zpět a další drobná i závažnější rizika. Každý věřitel si chce zkrátka svou investici ochránit, a k tomuto účelu mu slouží několik nástrojů, které mají nějakým způsobem stanovit, jak je jeho potenciální klient rizikový. Pokud tedy někdo deklaruje, že tento nástroj nepoužívá, je dost možné, že se jedná pouze o reklamní tah, nebo si tuto absenci vykompenzuje tvrdšími podmínkami a vyššími úroky. celý článek »

Tvoření pro radost

Tvoření pro radost

Vůbec si nedokážu vzpomenout, jak jsem začala tvořit. Jak přišlo to přání něco vyrobit. Něco, na co bude radost se dívat. Věc, která vnese do duše opravdový klid a pocit štěstí. Ale přesně vím, co mě k tvorbě vedlo. Touha za sebou něco nechat. I kdyby šlo jen o maličkost. Něco mě pohánělo vzít lepidlo, nůžky a tvořit. Ta potřeba jet do obchodu a nakoupit cokoli, co je vhodné k výrobě nádherné dekorace do domova. celý článek »

Levný a jednoduchý nápad, jak udělat pro chlapečka garáž

Levný a jednoduchý nápad, jak udělat pro chlapečka garáž

Levný a jednoduchý nápad, jak potěšit své syny. Stačí Vám na to jen pár věcí Krabice, Ruličky (od toaletního papíru, kuchyňských papírových utěrek, od strečky apod.), Lepidlo/event. oboustranná páska, Nůž/nůžky (v případě že musíme krabici zmenšit hloubku), Lepící páska. celý článek »

5 Tipů na bolavé zoubky

5 Tipů na bolavé zoubky

Proč pláče? Že by zoubky? Mám pro tebe 5 tipů, jak si poradit, když se miminku klubou na svět. Věř tomu nebo ne, ale je potřeba chladit! celý článek »

Vybíráme z receptů

Krkonošský mlsKrkonošský mls

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.