Všichni chceme být efektivní a věci si ulehčit. Pojď se podívat pod podkličku toho nejzajímavějšího. Jak si všechno co nejvíc usnadnit, mít čas pro sebe a vytěžit z času s dítětem co nejvíc.

Chybí vám peníze před výplatou? Jak je lze získat výhodně a rychle

Chybí vám peníze před výplatou? Jak je lze získat výhodně a rychle

Období před tím, než vám přijde plat, je většinou docela nepříjemné. Poměr mezi příjmy a výdaji domácnosti totiž nemusí být zrovna příznivý. Pokud výdaje začnou příjmy převyšovat, problém je na světě. Mnohdy to člověk zjistí právě až několik dní před výplatním termínem. Jak z celé situace ven? Alternativ se nabízí hned několik. Ne všechny jsou ale určeny právě vám. Některé půjčky mohou být také značně nevýhodné! Co vše se tedy nabízí? celý článek »

Dárek ke Dni Matek | Picaso-m.cz

Dárek ke Dni Matek | Picaso-m.cz

Je maminka nepostradatelnou součástí vašeho života? Jak často jí říkáte, jak vám na ní záleží? V květnu máte skvělou příležitost! Popřejte maminkám ke Dni Matek a darujte jim dárek, který je zahřeje na srdíčku. Máme pro vás několik tipů! celý článek »

Online půjčky: Nestranné srovnání se vyplatí

Online půjčky: Nestranné srovnání se vyplatí

Stalo se vám někdy, že jste potřebovali rychle hotovost a neměli jste vlastní úspory? S největší pravděpodobností určitě. Nečekané výdaje mohou přijít prakticky kdykoli. Spotřebiče v domácnosti jistě nemají nekonečnou výdrž a problémy mohou nastat klidně i s autem nebo čímkoli jiným. Bez některých věcí se zkrátka neobejdeme. I proto se vyplatí vědět, kde si lze peníze výhodně půjčit. My se v následujících řádcích zaměříme především na všechny aspekty, jež byste měli brát v potaz při výběru online půjčky. celý článek »

Jarní dekorace aneb Zdobíme kraslice!

Jarní dekorace aneb Zdobíme kraslice!

Velikonoce jsou za dveřmi, už máte vymyšlené, jak letos ozdobíte vajíčka pro koledníky? V dřívějších dobách se hospodyňky předháněly, která z nich bude mít krásnější vajíčka. Dnes už vařená vajíčka nejsou tolik v módě, ale pokud vyzkoušíte některý z následujících tipů na zdobení, určitě Vás překvapí, že si koledníci budou raději vybírat Vaše vařená vajíčka než ta čokoládová. Obchody nabízí barvy jak s klasickými efekty. Tak i s těmi nevídanými. Natrefit můžete například na mramorový nebo třpytivý efekt, buď ve stříbrně nebo zlaté barvě, záleží na Vašem vkusu. Někdo zdobí vajíčka jen klasickými obtisky nebo smršťovacími obrázkovými košilkami, zkuste však letos něco nového a netradičního. celý článek »

Vhodně zvoleným nábytkem změníte styl celé koupelny

Vhodně zvoleným nábytkem změníte styl celé koupelny

Ať už vybavujete nový dům, nebo renovujete starší koupelnu, nezapomeňte, že důležitá je nejen volba obkladů. Styl celé místnosti dává také použitý nábytek. Obzvlášť v bytových koupelnách není příliš místa na velkolepé sestavy, ale aspoň jedna koupelnová skříňka se zajisté vejde i tam. celý článek »

Zahradní vybavení pro dětské radovánky

Zahradní vybavení pro dětské radovánky

Některé maminky dají dítěti do ruky telefon a jsou rády, že mají chvilku klidu. Samozřejmě není špatné toho občas využít, když zrovna potřebujete něco udělat, ale jinak se snažte děti odmala vést k tomu, aby trávily čas venku pohybem. Nabídněte jim aktivity, které je zaujmou, třeba rovnou na vaší vlastní zahradě. celý článek »

Pro dobrý sluch

Pro dobrý sluch

Sluch je jedním z nejdůležitějších smyslů. Je třeba o něj a uši nějakým způsobem pečovat? A co když se sluch začíná zhoršovat? celý článek »

Pro dobrý sluch

Pro dobrý sluch

Sluch je jedním z nejdůležitějších smyslů. Je třeba o něj a uši nějakým způsobem pečovat? A co když se sluch začíná zhoršovat? celý článek »

Za kvalitnějším spánkem s dobrým prostěradlem

Za kvalitnějším spánkem s dobrým prostěradlem

Spánek a odpočinek je v dnešní době podceňovaným atributem. Lidé žijí hektickým životním stylem a spánkové kultuře jako takové není přikládán až takový význam. Ke kvalitnímu odpočinku je přitom zapotřebí jen několik základních věcí. celý článek »

Jazyková intenzivní péče

Jazyková intenzivní péče

Jazyková škola Plzeň nabízí komplexní jazykové služby na špičkové úrovni, a to již od roku 1998. Tato společnost disponuje nejen kvalitativní úrovní služeb, ale také kvantitou poskytovaných jazyků. Jazykové centrum se skládá z několika sektorů. Patří sem překladatelské služby a korektury, tlumočnické centrum, studium v zahraničí, pomaturitní studium a další. Firma navazuje spolupráci s výhradně odbornými pracovníky, díky kterým lze klientům zajistit profesionální přístup a prestižnost daných služeb. celý článek »

A co vy, ovládáte Excel?

A co vy, ovládáte Excel?

Svět s moderními technologiemi se změnil. Na rozdíl od dob dřívějších, kdy švadlena musela umět šít a písař psát, existují dnes univerzální znalosti, které usnadní pracovní a osobní život každému bez ohledu na povolání. Jednou z nich je práce s Microsoft Excelem. celý článek »

Dýchej a budeš dýchat

Dýchej a budeš dýchat

Dýchací cesty je část těla, která nejčastěji trpí různými onemocnění, což rozhodně není příjemné. Aby byly naše cesty stále čisté a průchodné a hlavně bez onemocnění, tak bychom měli posilovat imunitu. Ale co když už nemoc přišla? Zkuste aromaterapii. celý článek »

Vybíráme z receptů

Pikantní ořechovo-sýrový chlébPikantní ořechovo-sýrový chléb

Tento chléb chutná skvěle se sklenkou dobrého vína a navíc, k tomu, abyste si chutný a křupavý chléb připravili v pohodlí Vašeho domova, nepotřebujete ani speciální domácí pekárnu.

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.