Poradíme, jak co nejlépe vybrat pánské tričko


06.02.2018Autor: MáMáma.cz

Poradíme, jak co nejlépe vybrat pánské tričko

Při výběru oblečení hraje roli několik důležitých kritérií. Platí to pro vybavení dámského i pánského šatníku. Každý kousek má přitom rozdílné požadavky na zajištění funkce, což se odvíjí i v rozdílném přístupu při nákupu. Pojďme se podívat na několik praktických a univerzálních rad při výběru pánských triček.

Padnoucí velikost

Ať už vybíráme jakékoliv oblečení, klíčová je hlavně správná velikost. V každé části by pánské tričko mělo jemně přiléhat, ale neškrtit. Když zvolíme příliš velkou velikost, bude to zbytečně vypadat více nadměrně a přidá to nějaké kilogramy navíc. Pokud si nejsme jistí s volbou, raději vše zkontrolujeme v tabulce velikostí, kde jsou uvedeny rozměry. V případě netypického značení zde běžně najdeme i převod na klasické evropské značení, což nám pomůže se lépe zorientovat a snadněji vybrat správnou variantu.

Líbivý design

Dalším bodem výběru je samozřejmě design. Naprostou klasikou jsou jednobarevná pánská trička, která se výborně hodí pro kombinování se svetry a košilemi. Trika s dlouhým rukávem jsou pak vhodnější pro chladnější zimní období, ale v zásadě nabízí podobné funkce a výhody. U designu se nemusíme bát ani nejrůznějších nápisů a pestřejších vzorů, které pomohou zvýraznit styl. Naopak zdánlivě nudnou, ale neuvěřitelně praktickou klasikou je obyčejné černé a bílé tričko.

Příjemný materiál

Pánské tričko má krásně vypadat a hlavně se skvěle nosit. To zajistí přírodní materiál. Nejčastěji se setkáme s bavlněným vláknem, které má výborné vlastnosti týkající se absorpce přebytečné vlhkosti a šetrnosti k pokožce. Nevýhodou bavlny však je špatné držení tvaru oblečení, což je vylepšováno příměsí syntetických vláken. Převahu by však mělo mít přírodní vlákno hlavně u oblečení, které je v přímém kontaktu s lidskou pokožkou.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Hrachová kaše s debrecínkou a chlebemHrachová kaše s debrecínkou a chlebem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.