Vepřový guláš
11.02.2015Autor: Peťka
Suroviny:
1kg vepřového masa, červená paprika/gulášová paprika, pepř,majaránka,cibule, omastek, 1/2 staršího chleba.
Postup:
Cibulku na krájíme na kostečky a osmahneme do zlatova. Přidáme nakrájené vepřové maso a necháme zatáhnout. přidáme červenou papriku+gulášovou papriku, majoránku a špetku pepře. Promícháme a zalijeme 1l vody. Zahustíme chlebem, který je natrhaný na kousky. Vaříme přibližně 1-1,5, aby maso bylo měkké a chleba se rozpustil. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.
Doba přípravy: 1,5hodiny
Počet porcí: 4
Fotogalerie
Komentáře
Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.