Narodí se vám holčička? Věnujte jí náušničky.


10.03.2019Autor: MáMáma.cz

Narodí se vám holčička? Věnujte jí náušničky.

Příchod miminka je velkou událostí a je očekáván s velkým nadšením. Než se narodí, je potřeba připravit výbavičku, pokojík, koupit kočárek a spoustu dalších věcí. Jestliže očekáváte narození holčičky, nebo už doma slečnu máte a chcete jí dát hezký dárek k narozeninám, v obou případech jsou skvělou volbou nové náušničky.

Vezměte je s sebou do porodnice

Zkušené maminky to vědí, prvorodičky nemusí… Náušničky pro děti vyberte s předstihem, už v porodnici si za poplatek můžete nechat u dítka propíchnout ušní lalůčky a nechat mu nasadit náušničky. Jestliže na ně zapomenete, nebo se rozmyslíte, dají se později uši propíchnout i u dětského lékaře.

Vyberte slušivé a zároveň zdravotně nezávadné náušničky

Při výběru je důležité nedát pouze na vzhled náušniček, ale zvážit i to, z čeho budou zhotoveny. Bižuterii v žádném případě nevolte, ta by novorozeňátku i malé holčičce nemusela vůbec udělat dobře, ouško by mohlo mokvat, hnisat, mohla by se dostavit alergická reakce. Nejlepší je vybrat pěkné dětské náušnice ze zlata. Lidé jej vybírají často, a proto je nabídka tohoto sortimentu skutečně bohatá.

Zvolit můžete náušničky s kytičkou, kuličkou, slonem, beruškou… zdobené mohou být zirkonem, briliantem, ale jsou i náušničky bez kamínku. Bezbarvý, čirý zirkon působí čistě, zvolíte-li barevný kamínek, náušničky získají na hravosti a dětskosti. Proč třeba nezvolit netradiční fialově-červenou barvu? Nebo třeba modrou? Oprostěte se od toho, že vše musí být růžové. Anebo pořiďte náušničky dvoje, holčičce pak navléknete do oušek ty, které bude právě chtít, nebo ty, jež se budou víc hodit k dané příležitosti, oblečení.

Dětské náušničky jsou krásným dárkem pro holčičky v každém věku. Věnujte je nejen při narození, ale i narozeninách, konci školního roku, na Vánoce nebo jen tak, když budete chtít vaší dceři, neteři, vnučce… udělat radost. 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Květáková polévka s krutonkyKvětáková polévka s krutonky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.