Bezplatná služba nastávajícím maminkám: těhotenská kalkulačka i newsletter


02.05.2023Autor: MáMáma.cz

Bezplatná služba nastávajícím maminkám: těhotenská kalkulačka i newsletter

Co by za to naše prababičky, babičky i matky daly! Dobám, kdy se v přeneseném slova smyslu rodilo „ve chlévě“ nebo „na poli“ a jedinou pomocnicí v těžké hodince byly porodní babky, naštěstí odzvonilo. Naše maminky sice měly už lepší lékařskou péči v unifikovaných porodnicích, které však vyžadovaly maximální poslušnost matek a zakládaly si na přísném režimu. Bohudík za to, že jde o minulost.

Dnes už je zdravotní péče v porodnictví zcela jinde. Rodičky mají nárok vybrat si, ve kterém zařízení přivedou své dítě na svět. Jaké techniky porodu budou preferovat, koho si s sebou vezmou na porodní sál a zda si budou přát očistné techniky, bonding či vsadí na vlastní porodní plán. Lékaři se požadavkům rodiček umí přizpůsobit a do porodu prakticky zasahují jen v případě, že se nevyvíjí fyziologicky a nepostupuje.

On-line rádce maminkám

Aby se budoucí maminka dokázala ve svém těhotenství lépe orientovat a měla jasnou představu, jak má přirozený porod probíhat, co je dobře a co ne, pak je vhodné se v průběhu celého těhotenství orientovat pomocí těhotenské kalkulačky. Těhotenská kalkulačka z portálu Modrý koník vás provede těhotenstvím od A až do ZET.

Podle termínu poslední menstruace vypočítá termín porodu, trimestr, týden těhotenství, ve kterém se žena nachází a průměrnou velikost plodu. Portál Modrý Koník připravil pro zvídavé maminky i těhotenský newsletter, kdy jsou informace po týdnech těhotenství zasílány budoucím maminkám přímo do e-mailu. Těhotenský kalkulačka a fórum portálu Modrý koník pomůže s přípravou na porod, s výběrem porodnice, popíše příznaky porodu a jednotlivé fáze rození, napoví, jaké je možné žádat tišící prostředky.

Seznamte se vespolek

A to zdaleka není vše. Modrý koník, to je studnice ucelených informací, včetně zájmových skupin, fór a chatů, na kterých si maminky vyměňují zkušenosti, mohou spolu vzájemně komunikovat, nakupovat, prodávat a mnohdy se zde zrodí i přátelství na celý život.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Těstoviny se špenátem a ořechyTěstoviny se špenátem a ořechy

Velmi jednoduché a rychlé vaření, to je recept na těstoviny se špenátem a vlašskými ořechy. A ta chuť!

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.