Víkendový lázeňský pobyt je skvělým způsobem relaxu. Chcete se nechat hýčkat?


21.04.2022Autor: MáMáma.cz

Víkendový lázeňský pobyt je skvělým způsobem relaxu. Chcete se nechat hýčkat?

Rodinný život, práce a neustálý příval podnětů ze všech stran umí každé z nás vytvořit vrásky na duši. Vůbec si tudíž nedávejte za vinu, jestli se někdy cítíte vyšťavená, bez energie a máte špatnou náladu.

Dbejte ovšem na to, že mimo neustálé práce a stresu je potřeba se i pořádně zregenerovat. To je naprostý základ spokojeného života. Kdy jste si naposledy odpočinula?

Krátký pobyt v lázních vám dodá chuť do života

Spousta z vás si zajisté řekne, že na takový luxus nemá čas ani peníze. Lázeňský pobyt nemusí nutně trvat několik týdnů a stejně tak není potřeba za něj vyhodit desítky tisíc. V současnosti jsou možnosti nekonečné a lázeňské pobyty mohou trvat klidně jen jeden či dva dny. Na takové lázně si opravdu čas najdete a problém nebude ani v penězích, protože jsou některé pobyty velmi levné.

Wellness a lázně Ostrava nabízí například díky Hotelu Garni VŠB-TUO v Ostravě. Ten lze darovat jakožto pěkný dárek k výročí vaší drahé polovičce. Chcete-li strávit příjemnou noc mimo domov, pak je toto správný krok přesně pro vás. Jaká další místa rozhodně stojí za vyzkoušení?

Nekonečno možností

Populární pobyt vám nabídnou lázně Luhačovice. Tam si zase vychutnáte luxusní apartmán, skvělou snídani a vstup do vodního světa se spoustou zábavy pro malé i velké. Stačí se podívat na odkaz, fotografie i příznivou cenu tohoto ubytování a hned bude jasné, že tohle se vyplatí.

Lázně Český ráj sice neproslavily, ale i tady si můžete odpočinout. Milovníkům výletů můžeme doporučit Parkhotel Skalní město v Holíně. Ten je postaven v srdci Českého ráje známého svou krásnou přírodou. Jste-li spíše typ pro aktivnější relax, pak se vám bude líbit tato možnost.

Jestli jste si z našeho skromného výběru nevybrali favorita, rozhodně navštivte stránky spa.cz, kde najdete ohromný výběr lázeňských pobytů na celém území naší malé země. Na zmíněných stránkách si vybere opravdu každý.


 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

PerníčkyPerníčky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.