Ložnice v novém? Zkuste sezónní doprodeje


03.09.2019Autor: MáMáma.cz

Ložnice v novém? Zkuste sezónní doprodeje

Taky už od půlky srpna netrpělivě klikáte na své oblíbené e-shopy a vyhlížíte slevové kódy? Kdo by si totiž nechtěl pořídit oblíbený kousek za skvělou cenu. Navíc prázdniny jsou doba dovolených a v té době má každý chuť pořídit si něco pěkného na sebe.

Jestli ale máte trochu výčitky při koupi dalších šatů do sbírky, zkuste se tentokrát nezaměřit na sebe, ale třeba na váš byt. A protože nejvíc času ze dne člověk paradoxně tráví v ložnici, provětrejte veškeré povlečení a přikrývky.

Zjistili jste, že povlečení je seprané a přikrývky ztratily nadýchanost? Nebo prostě jen máte chuť pořídit si nějaký nový kousek? V tom případě využijte letní doprodeje. Díky nim si totiž můžete pořídit i oblíbené letní varianty přikrývek všeho druhu. A jak se neztratit v širokém výběru?

Romantika ve francouzském stylu

Blízkost partnera nenahradíte ničím. A právě proto zamilované páry spí často pod jednou velkou přikrývkou. Nemusíte mít obavy, že se budete o ni přetahovat a na jednoho z vás bude vždycky táhnout. Existují totiž i prodloužené verze 220 x 240 cm, kde se pohodlně schová i pár basketbalistů. Letní verze těchto přikrývek jsou odlehčené a extra prodyšné, abyste se i v parných dnech klidně vyspali.

Unikátní karbonová vlákna i kouzlo aloe vera

Ložní prádlo z bavlny či mikrovláken už asi nikoho nepřekvapí. Pokud ale chcete zvýšit blahodárné účinky spánku na pokožku, vyzkoušejte přikrývky s výtažkem z aloe vera. Po dni stráveném na slunci nebo v kanceláři s klimatizací to vaše pokožka určitě ocení. Nebo máte spíš problém s tím, že díky statické elektřině se po ránu probouzíte s vlasy ve stylu Alberta Einsteina? Letní přikrývky s příměsí karbonových vláken si s tímto problémem hravě poradí. Odvedou statickou elektřinu a vy tak budete vstávat bez zbytečného stresu.

Chcete načerpat více inspirace? Navštivte e-shop písecké firmy Kvalitex a vyberte si ze široké nabídky ložního prádla.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Svíčková pro nejmenší 9+Svíčková pro nejmenší 9+

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.