3 zimní outfity, v nichž vám bude teplo


13.12.2019Autor: MáMáma.cz

3 zimní outfity, v nichž vám bude teplo

Mrazy dorazily, na mnohých místech už sněží. Zima je v plném proudu a s ní je potřeba i trochu obměnit šatník. Ukliďte tenisky, schovejte podzimní bundu a oblékněte se do zimního. Máme pro vás pár tipů, které vám pomohou i v zimě vypadat stylově.

Chcete-li být v teple, nemusíte se hned vzdávat elegance. I hezký outfit může zahřát, my vám pár takových představíme.

1. Za dámu v úpletových šatech

Musíte do práce chodit oblékaná elegantně, případně vás čeká ústní zkouška nebo rande, na které chcete dorazit perfektně stylová? Pak ve svém botníku rozhodně potřebujete vysoké kozačky nad kolena. Letos se opět nosí ve velkém a velmi dobře vám umožní nosit šaty či sukně. Nohy budete mít v teple, když si vezmete ještě nějaké teplejší punčochy a k tomu úpletové šaty, případně zimní teplou sukni, je vyhráno. Horní polovinu těla oblékněte do košile svetru, na to dejte kabát a pěknou šálu a máte vystaráno. Elegantní outfit dobře doplní i kožené rukavice.

Tip: Ke kozačkám se dají nosit i dlouhé svetry. V e-shopu Trendova.cz seženete úpletové šaty v podobě dlouhého svetru pod 500 korun.

2. Do města v dlouhé parce s kožíškem

Parky jsou absolutním hitem posledních let. Ty v khaki provedení jsou už trochu okoukané, tak vsaďte na zajímavější barvičku. Co byste řekli na vínovou, tmavě modrou či okrově žlutou? K parce si vezměte černé džíny, zimní workery s kožíškem, nasaďte si kulicha a zima si na vás rozhodně nepřijde.

Tip: Zimní bundy v dlouhém provedení a s kožíškem uvnitř najdete v e-shopu Trendova.cz do 2000 korun.

3. Na procházku ve sportovním outfitu

Když bude hodně sněhu, jistě se vydáte stavět sněhuláka. Jestli ne, určitě vás čekají aspoň vánoční procházky s rodinou. Na ty si oblékněte prošívanou bundu, pokud půjdete v džínách, raději si je podvlékněte ještě punčochami či termoprádlem. Místo svetru si klidně vezměte mikinu a nezapomeňte na čepici a šálu. Na nohy si můžete obout třeba sněhule.

Tip: Dlouhé prošívané bundy stojí v e-shopu Trendova.cz něco málo přes 1000 korun.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Velikonoční beránekVelikonoční beránek

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.