Jak vyřešit hlídání dětí?


29.01.2016Autor: MáMáma.cz

Jak vyřešit hlídání dětí?

 

Možností je chůva na inzerát

Inzeráty, které nabízí hlídání dětí, se to na internetu jen hemží. Zdánlivě je výběr snadný, opak je pravdou. Za perfektně napsaným inzerátem se může skrývat neseriózní osoba, která nemá s hlídáním dětí žádné zkušenosti a nemá k dětem vztah. Hledání chůvy v této oblasti se může protáhnout na několik dní. Je velmi důležité se s danou osobou sejít, prověřit si ji, důležitá jsou například doporučení – ale pozor, nemusí být skutečná. Více se o úskalích při výběru chůvy dočtete v tomto článku.

Výhodné je hlídání dětí od agentury

Jestliže nemůžete čekat a potřebujete chůvu nejlépe ihned, obraťte se na agenturu, která nabízí profesionální hlídání dětí. Cena za hlídání dětí od agentury je srovnatelná s cenami od soukromých osob, někdy je i výhodnější a hlavně – s agenturou získáváte jistotu, že o vaše děti bude pečovat zkušená chůva. S agenturou vždy podepisujete smlouvu. Tím získáváte jistotu, že se chůva dostaví na hlídání v domluvený termín.

Výhodou je, že si u agentury můžete chůvu vybrat. Na základě vašich požadavků vám agentura vytipuje chůvu, která by se vám mohla zamlouvat. Je důležité, abyste k chůvě měli důvěru vy jako rodiče a samozřejmě i vaše děti. Například Agentura Slunečnice, která nabízí hlídání dětí Praha, nabízí zkušební hlídání dětí na 2 dny zdarma. Během této doby se s chůvou seznámíte a rozhodnete se, zda je pro vaše děti tou nejlepší. Pokud ne, samozřejmě máte právo na změnu. Agentura Slunečnice nabízí krátkodobé i dlouhodobé hlídání dětí, dále také zajistí doprovod dětí do školy, školky i na kroužky, postará se o děti v případě nemoci nebo na firemních akcích.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčatKuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčat

Rychlé, lehké a dobré je kuře na těstovinách

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.